keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Knorring, osa 8: Arki - ja taika sen pienissä hetkissä


Heippati hei! Voisinpa sanua että täällä ruudun toisella puolella oltaisiin jo paremmassa kunnossa, mutta. ARGH! Tuossa viime perjantaina suurin ongelmani oli että kuulostin seksikkäästi 80-luvun pornotähdeltä ja en haistanut yhtään mitään, mikä oli jokseenkin pientä, mutta lauantaista ollaankin taas oltu kuumeessa ja tasaisin väliajoin halailtu vessänpönttöä. Mulla on sellainen perussaisairaus jota hoidettiin aikaisemmin aika kovilla panoksilla ja sen takia mun ennestäänkkin huono vastustuskyky laski kui lehmän häntä, eikä purkista saatavat vitaaminilisät ole vielä oikein tilannetta korjanneet. Näin ollen mun ei kuulemma pitäisi olla ihmeissäni että edellisen flunssan jäljiltä vielä palautuva keho nappasi jotain vierailulta yliopistolla ja tarhaikäisten lasten talouksissa. Oh joy! Mutta tänään oon jaksanut jo istua ja kroppa on alkanut normalisoitua, joten terve blogi, korjaa mun krooninen Sims-pula!

Tuossa kun olin ehjempänä viime viikolla ja pelailin, niin Virhekoodi 12 kävi taas kerran muistuttamassa itsestään, mut nyt on näyttänyt siltä että yhtä virhekoodia vastaan voi tallentaa jonkin viitisen kertaa/pelikerta, ehkä enemmän, kunhan muistaa aina tallentaa oikeassa paikassa niin minimoi koneen välimuistin rasituksen. Ajoittain Sims on kyllä ehkä liiankin jännä tätä kautta luovalle ihmiselle, on ihan mälsää pelätä että onko nyt talon sisustaminen ollut turhaa tai olisiko sittenkin pitänyt jättää oma simi stailaamatta. En ollu mm uskaltanut muokata B-sukupolven perheen ulkopuolelta tulleelle puolisolle syksyvaatteita, koska Virhekoodin uhka häilyy tummana pilvenä pienen pelaajaraasun yllä. Mutta, kyllä tästä noustaan! Viimeksikin muistaakseni toi 12 muistutteli olemassaolostaan muutaman kerran ja sitten meni monta kuukautta ilman sen suurempia häslinkejä, nyt vaan on selkeesti ollu tähdet väärässä asennossa :D

Mut tosiaan, pikaohje Virhekoodi 12:sen välttämiseen:
1. Talenna joka Simsyö klo. 02-03 välillä, silloin on kaikista hiljasinta ja NRaas korjaa simskaupunkia 03:00 (jos siis modeja käyttää), etkä pahimmassa tapauksessa menetä peliä kuin yhden Sims-päivän verran.

2. Jos muokkaat kaupunkia, tallenna ennemmin heti kaupunginmuokkaustilassa kuin että menisit ensin takaisin omaan talouteen ja tallennat vasta sitten.

3. Tallenna aina "Tallenna nimellä"-toiminnolla ja vaihtele nimeä, mulla on itselläni kolme eri save-nimeä (tosin just nyt mullon vaan yksi aktiivinen perhe, niin oon voinut ottaa monta, kaksikin varmasti riittää/talous) jotka on hitusen erilaisia, tosin kuulemma kannattaisi olla kunnolla erilaiset nimet, mutta mää unohdan ne.

4. Lisäksi tietenkin nämä kaikki tiedostojen poistelut joko heti pelisession jälkeen tai ennen kuin laitat pelin päälle: .cache-tiedostojen poistot (CASPartCache.package, compositorCache.package, scriptCache.package, simCompositorCache.package) tarkistukset siitä että CurrentGame.sims3-kansio on tyhjä pelin ollessa kiinni, FeaturedItems-kansion tyhjennys pelikertojen välillä ja DCBackup-kansion tarkastaminen, siellei tartte olla kuin ccmerged.package näin modeja käyttävälle.

5. Älä säilytä pelin kuvia ja videoita Screenshots ja Recorded Videos -kansioissa, vaan siirrä ne ennen seuraavaa pelikertaa jonnekin muualle. Joku sanoo että tästä on hyötyä myös Virhekoodien ehkäisemisessä ja toinen sanoo että ei väliksi, mutta mää oon tehny tän kuitenkin, koska mun peli myös käynnistyy nopeammin kun nuo kansiot on tyhjiä.


HUOM! Jos saat kuitenkin Virhekoodi 12:sen, älä koskaan tallenna jo niillä sulla olevilla Save-nimillä, vaan koita pelastaa tilanne aivan uuden nimisellä tallennuksella, niin sulla on joka tapauksessa sitten ne aikaisemmat savet jäljellä, toi Virhekoodi 12 nimittäin muuttaa epäonnistuneen tallennuksen .bad:ksi, jota et tietenkään voi sitten pelata! Ite munasin tällä parin kuukauden pelit kun 12 alkoi vaivaamaan ja en ollut tutkinut asiaa tarpeeksi, silloin meinasi koko Sims lentää seinään.

Ja näin, nyt kun oma kertynyt vihani tuota Virhekoodi 12:sta vastaan on purettu, voidaan mennä sinne minne tää blogi on oikeesti tarkoitettu :D Katsellaas mitä Knorring:lla (piti tässä vaiheessa vähän päivitellä vanhempia blogitekstejä, nimittäin Aeriahan otti syystä X Antonin sukunimen, enkä kehdannut sitä muuttaa, niin vaika talous on edelleen Keltikangas niin perhe menee nyt nimellä Knorring :P) tapahtuu seuraavaksi!



~






Hellitääs vähän alkuun Benoinia. Äiti ja poika BFF 4-ever <3




Aeria oli jo valmiina lähtemään töihin, kun Antonin yllättänyt hellyyspuuska sattui kohdalle ^________^



Tämä on niin ihanan romanttinen toiminto tämä Taivutussuudelma. *Purrrrr*



"Voitas tässä katsella toisiamme vaikka koko päivä <3"



Sillävälin kodinhoitajamme Bugi hoitelee Pehkun kirppuongelmaa (Bugille hyvä ulkoistaa nämä, kun ei ole vielä sitä eläinten hygieeniamasiinaa ja Bugiin ei tietenkään kirput tartu!),



Jaaaaaa se suudelma johtikin yhteen jos toiseen >:)



Sinne töihin ois kyllä Aerian pitänyt mut... no...



...Take ur time...



Istutin Islaan Eliksiiripuodin heti Knorringien kotitalon viereen, niin käyn aina välillä siellä vilkuilemassa että #whatsupp
Nyt oli jonkun kissa metsästyvaihteella.



"Vapise orava!"



Uargh!



No nyt näyttää kissaparan puolelta vähän huonolta :O



Gosh, otatko sie selkääs!?



Voitti se kissi kuitenkin!



Nyt en kyllä ole varma menikö se kissan suuhun vai taskuun, mutta ei taida silti tuo orava enää nähdä päivänvaloa o.O



Bea ja Benoin unilla, vierivieressä <3 (nyt on kyllä niin sydämien ja rakkauden täyteinen postaus että #sorisiitä :P)



Voi ei, Bugin kalastama kuolonkala-Aili kuoli :/ Onhan tässä tieten vähän jonkinlaista ironiaa. Piti ottaa pois isosta akvaariosta ja laittaa omaan yksiöön kun ne kaikki muut Ailin kalakaverit kuoli supernopealla vauhdilla, niin tilanne normalisoitui kun tämä muutti omilleen. Ihan söppänä pikku hauta oli Aililla kalamaljaa koristamassa. Hauskasti ton pikkumaljan "sisustus" muuttuu joidenkin kalojen kohdalla, mutta koska meillä on IRL ihan kunnon tankki, noin 500 litraa, niin en lähes koskaan Simssissäkään raaski laittaa kaloja tohon pikkumaljaan, kun en IRL:kään neverever laittaisi.



Pehku on rakastunut puutarhan kastelulaitteeseen, suprise suprise :D



Näillä kahdella tontulla oli joku tilanne päällä, seisoivat erillään muusta laumasta, tuijotellen toisiaan o.O



Vähän matkan päässä oli toinen paappatonttu jota kai dementia vaivaa, kun ihan yksin seisoskeli eikä ollut edes jumissa missään :O



Sitten peli keskittikin itsensä Ihkuun, jonka aika oli näemmä muuttua vanhukseksi. Hyvän tähden, vastahan se oli sellainen pienen pieni pentu :'(
(näköjään on ollu niin kiire kuvata ettei taas oo tekstuuritkaan ehtiny ladata)



Meidän harmaahapsi :')



Ja mitäs täällä tapahtuu!? :O



Sehän on kylvyssä kiinalaista aariaa laulava Anton!



Welcome to the Eurovision Bath Edition!



Oli niin railakasta että piti tarkistaa näkyykö Eliksiiripuodissa tuttuja tai mielenkiintoisia uusia tuttavuuksi (helppo yhyttää työkavereita, työkohteita tai sukulaisia). Oli tämmöinen harmaa sirkkeli, eli oman elämänsä Hopeanuoli. Hitto että vihaan sitä sarjaa, vaikka muuten animen ja mangan ystävä oonki, Hopeanuoli on perseestä.



Aeria päätti ruokkia perheen. Ei menny niinkuin Strömsössä. Pitää vähän noita kokkailutaitoja parannella kun Bugin ruoanlaittosirun tilalle tuli toi lastenhoitosiru, niin kohta loppuu valmiit annokset jääkaapista :D Tässä perheessä on selkeästi totuttu liian hyvälle!



Bugi on taas eläinpesupuuhissa. En tiiä mikä ihme siinä on, mutta Bugilla tuntuu olevan 23/6 halu kylvettää noita eläimiä - oli kirppuja tai likaisuudesta vihjaavaa moodlettia tahi ei.



Herran jestas! Aeria pääsi lopulta sinne töihin asti! Harmi vaan että kesken tiirikointipuuhien talon asukas Matteo Torres, jonka olisi pitänyt olla koko yön töissä koska varkaan ura, päätti pelmahtaa kotiin.



Tai no, alkoihan se olemaan jo aamu, mutta kellon ja Matteon työaikataulujen mukaan talon olisi silti pitänyt olla tyhjä, per*ele -.-



Tarkottaako tämä että tilanne Keksijätontun ja tuon vaaritontun kanssa on lauennut, vai onko riita saanut uusia osapuolia? Keksijätonttu näyttää kyllä ihan siltä että ois nyrkit pystyssä ja vaari tonttu on valmiina hakkaan kepillään, joskin tällä hetkellä vissiin meikän joka tuli kuvaamaan tilannetta o.O



Anton sentään voi duunailla työhommia milloin vain ja missä vain, niin joku sentään etenee johonkin suuntaan. Tässä uudelleenmallinnetaan naniittia!





Töissä pettymyksen kohdannut Aeria viettää rauhallista kotiaamua esikoisensa kanssa, lauantaiaamun dominot, mitä muuta sitä ihminen kaipaakaan? Edes treffikutsusoitot eivät voi pilata tätä hetkeä!

Tosin se ei ollutkaan treffikutsu, vaan ilmoitus siitä että Aerian kunniaksi pidetään juhlat kaupungintalolla, jossa Aerialle ojennetaan kaupungin avain. Ohops, sinne siis ja kiireesti! On muuten vähän laimeeta, kun noita juhlallisuuksia ei voi omat simit mennä katteleen ja hurraamaan kans :(

Matkalla Isla Paradison kaupungintalolle näin kaupungintalon liepeillä Sim-paran jota on kyllä nimellä paiskattu:


"Moi, Kaappi, Kaappi Körmyvuori. Kiinnostaako? ;)))"



Kuvassa ylimpänä taputtaa muuten Martina AitolehtiCollins-Keltikangas, Aerian, Ambrosian ja Adolfin uusi äitipuoli, joka meni naimisiin siis Gabrielle Keltikankaan kanssa. Mää olin jotenkin iha hirveen pettyny kun Gabrielle rupesi seurustelemaan niin nopeasti Seelan kuoleman jälkeen. Jotenki otti sydämmestä :( Mut ainaki Gabrielle laski varman päälle ettei jää leskeksi uudestaan, kun otti vampyyrin tällä kertaa.




Aeria valmistautuu ottamaan vastaan kaupungin avainta. Toivoisin siis että tuohon hurraavaan porukkaan vois liittyä omalla simillä, kun nää juhlajutut tulee yleensä lauantaisin niin just kesken joidenkin pelien tai treffien tjsp, niin oon sitten vieny muitaki simejä tuonne mutta ne vaan häviää sitten lukemaan jotain kirjaa, kun ei voi käskyttää osallistumaan juhlallisuuksiin tai eivät ala ees muuten vaan katteleen :/



Sitten oli itse promestarinkin aika saapua ja... tuota... *köh*



Tässä Aeria ja pormestari Tero Peltopakka. IRL tällainen tilanne voisi olla akward, kun tapaat randomtyypin ihan randompaikassa ja huomaat, että tää sulle tuntematon tyyppi omaa sun ihonvärin, hiustenvärin, leukalinjan, suun ja ruuminrakenteen ja oot itse adoptoitu, mutta simssissä ei liiemmin kiinnitetä huomiota näihin asioihin.



Pormestari: "Voi nouse toki ylös Aeria, me juhlimme sinua tänään, "te, ette kumarra ketään"!" (huomasitteko LOTR-lainauksen, huomaistteko, anyone????++)
Aeria: ("NIIIIIIIIN NÄLKÄ!!!!")



Hitto, on kyllä samanmuotoiset nenätkin :D Kiitos pelin valmissimit tästä brainfartista xD
Aeria: "Onpa kaunis lahjapaketti, kiitos!"



Pormestari: "Ole hyvä! Ajatuksella valitsin paperin ja nauhan, ihan sinua varten :)"



Aeria: "Kuule mun äitipuoli on tuossa takana, sanotko vielä jotakin eeppistä kun se on ainoa mun sukulainen joka vaivautu paikalle niin voi sitten kertoa muille että ei ois kannattanu jättää väliin?"

Näyttää muuten tältä puolelta katsottuna inasen hassulta toi pormestarin käsi Aerian käsivarressa :P



Pormestari: "#jotakineeppistä"



Ihmissusitäti: "Täällä on niin hitokseen ihmisiä :("
Keijudude: "Äitiiiiiiiihhh!!!!!"
Täti oikeessa reunassa: "Oi edesmennyt armaani, nykynuoriso ei osaa edes itkeä soveliaasti."



Ja just kun Aeria pääsi takaisin kotiin niin alko toisenlaiset bibbalot. Go Pehku gogopokemongo!



Mihkä ihme on tuo randomtypy sukellusasussa :O Eiku niin siis ONNEA PEHKU!



"OMG JEE mun koira kasvo vanhaksi!!"



Tonttubileet! Eihän sitä nyt joka päivä nää kun paappa tasapainottelee kepillänsä hei! Ja onkohan pappatonttu selvinny voittajana mistä ikinä liekään kun keksijätonttu on kovasti polvillaan :D



Paappa: "Kattokkee kattokkee, ilman käsiä eikä yhtään lonkkaa murtuneena!"



Sitten tontut koki tarpeelliseksi teleportata katsomaan kuinka Anton opettaa öisin kaljua Beaa kävelemään <3 (miksi en jaksanu ees sen verta että olisin laittanu tuolle lapselle yöasuun tukan...)



Sitte hypättiin koko pesue taksiin ja lähettiin ottaan perhpotrettia kesäsyksykesäriehaan! Mietin hetken että miksei ne menneet omalla autolla mutta juu, eihän noi taaperot pysty istumaan autossa ilman aikuista ja Berentin syli ei oo tarpeeksi iso. Mut entä jos kahden taaperon kanssa matkustaa vaan yks aikuinen, meneekö se toinen taapero takakonttiin jotta on turvallista ajaa?



Benoin, äidin rakas pieni tuleva ihmisperse<3



Anton tahto koko ajan mennä kävelylle rattaiden ja lapsen kanssa, mutta kun se on semmonen koko simspäivän projekti niin ennnnnn jaksanu. Perhekeskeinen Anton on muutenki ihan lääpällään noista lapsista <3 Mut herramunjee mikä munapää :O



Inasen parempi. hyvä Anton, koita pitää toi ilme!



Benoinkin vähän rattahissa, kuka nyt lasta kantaa jos voi lykkiäki ^__________^



WAT! Mitä siittä Anton sanottiin siitä ilmeestä!
Anton: "Pysy nyt paikoillasi lapsi mun pitää haistaa onko tuo kukka oikee vai ei."



Koska #tervemielisetharrastukset #laatuaikaaisänkanssa niin laitettiin Berent ja Anton hodarinsyöntikilpaan. Oli niillä kummalakin nälkä mutta en muista oliko tarpeeksi, paljon vaan oksennettiin ton jälkeen o.O



Aerialla oli toiveena hankkia suihkurusketus ja koska sitä en oo koskaan aikasemmin tehny, niin go girl!



"OMG tummenin ainaki 0,5 astetta!"



Hei kappaskeppanaa! Anton voittiki, se olikin nälkäsin! Aattelin että toi aikasemmin nälkäänsä valitellut Hamada-lapsi olisi ollut voittaja :D



Näin hieno perhepotretti tuli <3



Olin lähdössä kotia riehasta niin jostain syystä kävin taksimatkan aikana kattelemassa läheistä rantaa (tykkään tehä tämmösiä randomtutkailuja naapurustossa, ihan vaan ku voi) ja siellä oli ihmissusimuotoon jämähtänyt nuori mies taaperonsa kanssa :O



Ja hetken päästä siihen spawnasi yöuinnilta myös sukunimen perusteella tuon miehen vaimoke ja muksun äiti. Hitto kun haluaisin irl itselleni tuommosen rintaliivit mikä tuolla naisella on tuon uima-asun yläosana. Oon vaan törmänny tuon tapasiin Karlie Deckers(olikoliese?):in rintaliiveihin ja ne on ihan hirmu kalliita, siis myös ihan alusvaatekauppojen liiveihin verraten, niin ei oo raaskinu :( Musta noissa vaan on jotain ihan überia hillittyä seksikkyyttä ^_____________^



Kotona nälkäänsä poteva Aeria oli mennyt issekseen jääkapille ja hotkassu naamariinsa jotain tulista (varmaan hapanmaustekeittoa) ja kas tässä hyvä yleisö: Bugavaa (lol) chilianimaatio!



Ei onneksi sytytetty yhtään lasta tai mitään muutakaan tuleen, joten päästiin Antonin viereen köllimään.





Yöllä tuli tällainen ilmoitus, joku muukin kuin meikä näyttää olevan eläinrakas! :D
Ja muuten, tämä joutui joka yö kuolemaansa asti antamaan ensin yhden eläimen pois, jonka jälkeen seuraavana aamuna otti taas yhden tilalle ja sitten lopulta joutui antamaan joka yö kaikki eläimensä (4-5) kerralla pois ja päivän aikaan haalii niitä lisää ja lisää. Voitte vaan arvata kuinka monta kissaa (aina kissoja!) Isla Paradisossa oli kun tuota hommaa kesti kumminki joku about 10 simspäivää :P



Seuraavana aamuna Aeria jopa pääsi töihin ihan inhimilliseen aikaan :) Luulin eka että tässä kuvassa ollaan Hobbartin lymypaikassa, mutta se ei voi pitää paikkaansa kun tuo kuvassa näkyvä kauppa on kuitennin sillä pienemmällä saarella, joten liekö joku merimuseo jossa on noinkin mielenkiintoista katsottavaa ku "roskia merenpohjasta". Laatutyötä paikalliselta käsityöyrittäjältä!



Berent puolestaan matkasi kilttinä poikana kouluun ja tässä sille on kaveriksi ilmestynyt joku saarelainen tyttölapsi. Liityn myös niiden simssaajien joukkoon joita ärsyttää se kun koulubussi on näkyy vaan maksimissaan kolme matkustajaa kuskin lisäksi, vaikka sieltä kyllä tulee ulos kymmeniä simejä :(



Onpa muuten Berentillä ja vieruskaverillaan kokoeroa! Oon kyllä huomannu että simit on esim eripituisia keskenään (nyt ruumiinrakenteesta puhumattakaan) mutta jotenki hassua huomata tää kahdesta lapsesta :D
Berent: ("Voi ei se näyttää vihaselta, istu ihan paikoillaan, älä anna sille syytä vetää sua pataan... äiti...")



Bugin #omahetki, se on rankkaa olla taloudenhoitajana, johan sitä koneöljyä kuluu ja energiaa paukkuu, joten välillä on hyvä istahtaa. On muuten aivan ihania nuo pallit jotka tulee sen boheemi-setin mukana, tartteeko ees sanoa että oon aivan rakastunut siihen settiin ^_________^



Mitäs siellä lehessä näkkyy, kuikkuik?



Sitte näköjään tuli se virallinenki täysikuu. Meet Saku Keltikangas, tää taidettiin viimeksi nähdä taaperona ja on nyt jo teini!



Etualalla myöskin teini-Jorma! *tyrks*
Näillä ei kauheen paljon ikäeroa ollut niin ehtivät teineillä myöskin hetken yhtäaikaa. Mut pojjaat, mitä te teette meiän nurkilla täh?



Oihei! Öisin kalju beibemme kasvaa, miten ihanaa! <3



Yritin ottaa kuvan Beasta tuoreena lapsena, mutta yhtä aikaa kasvava Benoin vetikin kameran huomion ja saatiin taas tällainen random :P



Terse, oliks edellinen kuva viimenen kerta kun hymyilit? P.S. ootpa muuten sulonen poika <3



Liekkö tässä kokoerossa nyt kyse vaan jotenkin optisesta harhasta, sillä nyt Berentin vieressä istuu lapsi-Bea ja kyllä niillä pituusero (ja pään koko -.-) oli vielä bussin ulkopuolella ihan olematon.



Ja tässä meiän pieni prinsessa kokonaisuudessaan! Ihan itte on valinnut vaatteensa, eli siis peli generoi nuo ja oli aika nätti <3



Silmälasit saanut, duckfacea harjoitteleva Benoin joutui keskipenkille yksinään :(



Ei palio hymmyilytä. Tuostaki bussista kummasti vaan nousi koulun pihalla about 20 lasta (kyllä, niitä on Islassa PALJON) -.- Mut kyllähän mää sen tajuan että kaikkien olemassaolon näkyminen koodissa olisi ollut oma hommansa, mutta 'cmoon, on...



...vähän on aneemista.



Ja sitten! Voi surkujen surku :( Onneksi lapset oli just matkalla kouluun niin eivät joutuneet näkemään ja kokemaan tätä murhetta :'(



Vaikka vähän on brutaaliksi linnun kuollessa vedetty tuo suolen tyhjeneminen (päivitä blogia vähän kerrallaan huumehöyryissä ja repeä ihan täysillä mielikuvasta torpedona kakkivalle linnulle, chek!), sillä Bugi kuitennin puhdisti tuon orren ja täytti ruokakupin sillä välin kun ihmissimit* oli eilen kesäriehassa.

*onko tää hyväksytty termi? Kun esim Bugilla on se joku toiminto jossa on jotain "puhu ihmisten alemmuudesta" tjsp niin mulla aina särähtää korvaan (tai silmään) se ihmis-homma siinä




:'(
Mut se on aika nätisti sanottu kumminnin.



Aeria meni töistä syömään siihen Islan ainoaan valmiiseen juottolaan, jotta ei suru Isopulun kohtalosta vielä koskettaisi. Hitsi muuten noi sipulirenkaat on näyttäny sen jälkeen aina ihan mielettömän hyviltä kun mulla irl todettiin keliakia ja en saa enää tuommosia syyä ja en oo jaksanu ite vielä opetella tekkeen :P Mutta näin sitä ulkoistetaan sipulirengashimoa!



Hei beibe, mitäs sieltä roskiksesta löytyy? ;)
(toivottavasti liittyy vieläki työntekoon)



Ruokatunnin jälkeen jaksaa taas kaivaa! Ja tajusin muuten tätä ja tuota edellistä kuvaa katsellessa että Aeriahan kaivaa lapsuudenkotinsa roskiksia :D Tää työtehtävä saatto jotenkin liittyä Careyhyn, muistelisin, se kun on sillä bisnesuralla (talon muut asukkaat Adolf on kirjailija ja Martina lääkäriuralla vielä keskivaiheilla mun mielestä, en jaksa tarkistaa millä työnimellä oli se vihreä asu) niin tavallaan ainut järkevä.



Vähän piti tarkistaa että mikä läksytilanne on kotona, Bea näemmä vielä hommissa mutta Berent oli ehtinyt valmiiksi ja kertoi mielikuvitusystävästään koulusta mukaan tulleelle Pekko-serkulleen :) Pekko on siis Ambrosian ja Salomonin esikoinen, joka sai alkunsa vähän Berentin jälkeen, just ennen kaksikon muuttoa omilleen. Mää tykkään ihan älyttömästi ystävystyä oman talouden lapsilla niiden serkkujen serkkujen kanssa (mikä kaaaaukana tulevaisuudessa, köhköh, tulee ehkä osoittautumaan hieman raskaaksi) niin kutsuttiin Pekkoa muutenki leikkimään ^__________^



Anton kävi Bottipörssissä vähän ostoksilla ja päätti tehä töitä hetken aikaa siellä, vetäen taas läjän väkeä puoleensa.
"Nyt Ilta-Simssissä! Julkkis työskentelee kuin tavis konsanaan! Katso kaikki 48 kuvaa!"



Sitten kävi vähän perinteinen randomsims ja yksi paikalle tulleista pelin generoimista paikallisista otti ja potkaisi tyhjää :O

Anton: "Just my luck..."



Bottipörssin myyntispesialisti Kersti Mäki-Torkko (miten per*eessä mää muistan noiden randomsimien nimet päästä puolivuotta vanhoista kuvistaki!): "Ai kauheeta, ai hirveetä!"
Anton: "Kiviäkin kiinnostaa..."



Hetki piti miettiä että mikä ihme tänkin kuvan pointti oli, mut joo hei! Tuo peltipurkki tuossa etualalla, joka näyttää semmoselta mihin takasta siirretään ylimääräinen tuhka, niin siinä on sen just kuolleen simin tuhkat! :O Nyt ei ollu kovin arvokas loppu :( Mutta käytännöllinen ainaki!



Ja jotta ei lopeteta liian synkkiin tunnelmiin, niin tässä Benoin uudessa merirosvosängyssään lukemassa! En ollu koskaan ostanut yhdellekään simille tuota sänkyä niin nyt oli pakko, niin söpö! Benoinille tuli heti ekan koulupäivän jälkeen kausiflunssa niin hän sai jäädä kotiin potemaan - ja yöpuku päällä tietenkin, se on ainoa oikea tapa hei!


~

Tättärää! Nyt on näemmä postauksessa ekstrapaljon sydäntä siellä ja täällä (siis ainakin tätä: <3), liekö särkylääkkeistä johtuvaa tai jostain muusta tilapäisestä mielenhäiriöstä. Vähän meinaa päristä tämä kausivajotus kun on joutunut kyhjöttämään neljän seinän sisällä itekin niin, että eräs moodletti ois tällä hetkellä vallan sopiva mullekkin. No, viikonloppuna olisi anime-zembaloja, että kunhan tässä torstain aikana saisin podettua kaiken flunssan itsestäni ulos niin siitä se sosiaalinen elämäkin sitten lähtisi! (ja jaksaisi myös pelata taas simssiä <3)


Ja </3 

5 kommenttia:

  1. Ja nyt oon sit tavottanu jo viimesimmänkin postauksen täältä! :o

    Tiedän niin tuon tunteen, ku pelkää tallennuksen epäonnistumista ;__; Miulla oli ihan sama homma Virhekoodi 12:n kanssa et tuntu et peli jakso tallentaa sellaset 3-5 kertaa ja sit väistämättä taas epäonnistuu. Mitä vanhempi tallennus, sitä todennäkösempää, et ei onnistu. Liittyy jotenkii ympäristötiedostoon ja muistiin tuo.

    Mut tässä siun listassakii oli uusia asioita, mitä en tiennykään (tai siis tuo kellonaika). Pitää laittaa korvan taakse jatkoa ajatellen, ikinä ei tiiä, millon peli alkaa taas kenkkuilemaan vaikka onkii uudella koneella toiminu ku lähes unelma. Sims vaan tykkää pyöritellä pikkurillinsä ympärille, uskotella, et nyt toimin taas, ja sit yhtenä iltana se taas räjähtää hirveen ilkikuriseen nauruun "HÄHÄÄÄ EMPÄS MUUTEN TOIMIKAAN ENÄÄ."

    Omassa koneessa on tällä hetkellä 8Gb muistia, joka tuntuu simssille riittävän ainankii toistaseks. Mut jos satut pelaamaan 32-bittisellä koneella 64-bittisen sijaan (ite rakensin jälkimmäisen, koska 32-bittinen ymmärtää korkeintaan 4Gb muistia ja 64-bittinen taas niin paljon, ku mitä emo vaan tukee.), ni on vielä yks keino, joka itellä autto todella paljon: "Insufficient Memory", jonka takia peli myös kaatu sillon tällön. Jos kone on siis 32-bittinen, seuraat vaan tän sivun ohjeita, tuosta löytyy myös ohjeet siihen, miten selvittää onko kone 32 vai 64, mikäli ei se luonnistu ittestään. 32-bittinen ei osaa käyttää pelissä kaikkee mahollista muistia, ja tällä siis säädetään se, et se saa käyttää sen kaiken simssiin. Jollon tietysti kannattaa sulkee kaikki muut ohjelmat taustalta, mikä on kyllä ihan hyvä käytäntö jo muutenkii. Nykyään ite napsin kaiken ylimääräsen pois päältä ihan mitä tahansa peliä käynnistäessä.

    Noita FeaturedItemsiä ja DCBackupia en muista ikinä tyhjentää, mut tyhjensin nyt ja ehkä muistan jatkossakin. Saa nähä onko vaikutusta, vaikka ainakaan tällä kokoonpanolla ne ei oo tainnu olla häiriöks. Ellei sit se 2 päivän välinen lagiminen aiheudu näistä. Mikä tosin korjaantuu, ku resetoin kaupungin Masterilla aina ku kaupunki alkaa lagimaan. Niin, kannattaa muuten testata sitäkii, ite oon poistanu oman talouden siitä resetoinnista ni ei vaikuta sit omiin simeihin se. Overwatch on kanssa ihan korvaamaton.

    Ite tallennan aina kolmella tai neljällä nimellä, jotka sit alotan aina alusta, ettei peli tukkiudu ainakaan tallennusten määrästä. Ja jokaisella pelikerralla poistan kaikki paitsi yhen tai kaks viimesintä kyseisestä tallennuksesta. Tyyliin roget1, roget2, roget3, roget4 ja sit alkaa taas alusta roget1 jne., ku tässä vaiheessa se ei enää haittaa, jos 1 rikkoutuu ku välissä on kuitenkii vielä 2, 3 ja joskus myös 4.
    Ja sit pien muutenkii Saves-kansiossa mahollisimman vähän tallennuksia, siirrän muut säilöön ku pelaan jollain, ja sit jos haluunkii pelata perheellä Y, siirrän sen Saves-kansioon. Samalla voi siirtää muut sieltä pois siks aikaa, ku perhe Y inspaa eniten. Tällä hetkellä siellä taitaa olla kaikkiaan kolme eri pelitallennusta (+ Rogetin eri tallennusnimet) ja kaikki loput on Backup-kansioissa säilössä.
    Miulla joskus yks rikkinäinen perhe aiheutti lagia ja virhekoodia ihan kaikissa muissakii tallennuksissa ja ku sen siirsin pois, rupes Rogetit ja kaikki toimimaan paljon paremmin.

    Pitäs ite tehä aiheesta joskus oma postauksensa blogiin. Miulla on joku keskeneränen ollu siellä ties kuin monta VUOTTA mut en oo jaksanu siihen panostaa enempää :DDD

    Mut nyt, siirryn minäkii tuon varsinaisen postauksen puolelle - lukumielessä tietysti :D

    ---

    ...ahaa, oli liikaa merkkejä, joten varsinainen kommentti heti tämän perään :::DDDDDDDDdd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tässä siis loppukommentti:


      Aaaaaaaaaa se ainut huono puoli matkustelussa: simien pakkomielle laulaa noita kansallislauluja 24/7 ja etenkii suihkussa, tosin jotkuthan laulaa suihkussa muutenkii :D Ja sit se ku taistelutaitoja osaavana pitää vetää niitä random liikkeitä ihan out of blue ._.

      Sirkkeli :D:D:D:D:D:D:D En koskaan kattonu Hopeanuolta ite (olin/olen kissaihminen henkeen ja vereen joten Karvinen ja Leijonakuningas FTW) mut oon tottakai nähny sen lentävä sirkkeli -youtubevideon monta kertaa :DDD

      Lollollololll Kaappi Körmyvuori :D:D:D:D:D:D:D Onkohan tuo jotain niitä Iltahuvien tanssijoita? Niillähän on just jotain tollasia nimiä.

      Lol onkohan Tero Aerien biologinen veli? :DDDDDDDD

      Voiei, siun pelissä on vissiin sit ollu ihka aito eläinhamstraaja :DDDDDDD

      Mie en ainakaan ikinä tykkää puhua simeistä ihmisinä, vaikka jopa CAS määrittää ei-yliluonnollisen simin ihmiseks. Mut ku se on ollu jotenkii niin tärkee yksityiskohta jo ykkösessä ja kakkosessa, ei niissä IKINÄ puhuttu ihmisistä (tietääkseni), kolmosessakaan ei varmaan alussa mut se alko sit tulla kuvioihin myöhemmin. Mut ite en tykkää käyttää sitä ihan vaan simsmuistoja kunnioittaakseni, joten puhun aina "normisimeistä" ku tarkotan ns. "ihmissimejä" :D

      Voiei, en oo ikinä huomannu tollasta ilmoa lintujen kuollessa :o (Tosin onko miun simeillä ikinä ees ollu isoja lintuja? Ei?)

      Btw, noista kierrätysastioista ei vissiin löydy koskaan mitään jännää, eli kannattaa kaivella tavan roskiksia ni säästää aikaa ja energiaa :D

      Oho, sehän loppu :o No, toivottavasti teikäläisen flunssa ois jo ohi ja olokii parempi. Toivottavasti tulis piakoin lisää postauksia :) Itseasiassa pitää koittaa tässä joku päivä päivitellä tota meikäläisen linkkilistaa ja lisäillä sinne blogeja, sieltä puuttuu useempikin kiva blogi, mm. tämä.

      Poista
    2. Kiitos tuosta "Insufficient Memory" -vinkistä, tuohon en ollu törmännytkään! Mulle itelle tietokoneet on ihan hepreaa, mutta käytän sumeilematta aviomiestäni hyväksi ja laitan sen lukemaan tuon sivun ^_^ Mää törmäsin tuohon kellonaikaan ihan sattumalta ja en tiedä ees että miksi siinä kehotettiin tallentaan ennen sitä 03:00, mutta ite oon huomannut että tuo on toiminut kyllä, siis vaikka Virhekoodi 12 ei olisi kenkkuillut (toisin kuin nyt) niin peli on tallentanut huomattavasti nopeampaa. Meillähän on siis öäää kohta varmaan 10 vuotta vanha pöytäkone, näyttökorttia ja virtalähdettä on uusittu mutta ihan viimeisimpiäänhän tuo raasu vetelee. Ollaan vaan ootettu sitä että on rahhaa laittaa uus (tai siis kun tuo hajoaa :P). Parempi näyttökortti ois kyllä oottamassa mutta keskusyksikkö-parka on niin vanha että ei se paljoa auta :/ Uus läppärihän me hankittiin nyt alkuvuodesta mutta en oo kyllä ees uskaltanu aatella että asentaisin tuon simsrumban tähän, kun on jääny niin mieleen se että ei kyllä läppärillä pyöri, vaikka tää on varmaan just sen 10 kertaa parempi ja tehokkaampi kuin toi pöytäkone o.O

      Huomasin muuten että on oo hoksannu painaa vissiin noissa aikaisemmissa kommenteissasi että "Vastaa" vaan oon vissiin vaan kommentoinut itse alle, niin siitä ei varmaan mitään ilmotusta tuu että on vastattu, mutta oon siis vastannut kaikkeen :D

      Mää hämmennyin muuten hirveesti kun mulla on nytten siinä missä oon pelissä menossa niin ollu flirttaileva-luonteenpiirteen omaava sim ja se on flirttaillu naisille laulamalla noita ulkomaalaisia lauluja :D Lauloi kiinalaiselle neidolle kiinalaista laulua ja voi että se neito tykkäsi <3

      Mää oon nähny sen hopeisen sirkkelin pari kertaa, mutta kun näin ihan liian pienenä ne hopeanuolet niin pelkään tämmösenä kohta 30-vee akkanaki vielä Akakabuuttoa o.O Oon aikanaan nähny hirveitä painajaisia siittä ja kehittäny karhupelon, jota on sitten hoidettu vierailemalla Kuusamon Petoeläinkeskuksessa kattomassa niitä ihan oikeita karhuja, oon jopa ruokkinut kädestä tätä maalaavaa Juuso-karhu -julkkista niin oon vähän päässyt sujuiksi sen kanssa, mutta Hopeanuolta en kyllä kato ennää koskaan hyi, eikä kato mun tulevaisuuslapsetkaan >:(

      Mää kattoin masterilla tuota Kaappi Körmyvuorea ja se oli ihan vaan joku työtön perusjamppa, niille taitelijanimille oon kyllä nauranut ihan rätkänä aina välillä kun oon saanu showpuiston jonnekin oman talouden lähelle :D

      Tero on ihan taatusti Aerian biologinen veli, ei kahta puhetta! :D

      Tuo oli niin hauska tuo hamstraaja! Se oli just Qdefin vaimo (Qdef oli kai kuollut jo tuossa vaiheessa, tai peli sano että se kuoli vanhuuteen ja se vaan hengas hautausmaalla elävänä o.O) joka ei kai kestänyt leskeyttään :D Sunlit Tidesissä on yks lähes yhtä hamstraaja, mutta ei ihan noin paha :D

      Mulla ei oo aikasemmin tullut tuota ison linnun kuollessa kun aiemmin joku oma kissa on aina tappannu :P Hups...

      Mää vähän ihmettelin että miksi Aeria ees halusi kaivaa sitä kierrätysastiaa, kun munki mielestä se tehtävä täytty vasta kun kaivo tuota perusroskista, mutta liekö sitten että koska niitä oli kaksi niin piti kaivaa molemmat, kun ei mulla oon noissa yksityisetsivän tehtävissä koskaan riittänyt pelkkä postien tai roskiksen tutkiminen, jos on sanottu että etsi niistä johtolankoja, jommasta kummasta löytyy. Tosin se ura on mulla aina ja iänkaikkisesti bugannu, ennen mitään ladattujakin.

      Mutta nytpä sitten rupian pukkaan sen keskeneräisen postauksen ulos. Vähän hävettää että blogi on seissyt kun onkin tullut lukijoita! Kiitos kun oot jaksanut kommentoida noin reilusti, näitä on ollut aivan ihana lukea!

      Poista
  2. Kiva postaus! (: Pitääkin heti seuraavalla kerralla kokeilla noita tallennusjuttuja, kun mulla peli tallentaa yleensä nätisti 2-3 ekaa kertaa joiden jälkeen tulee joko tuo 12 tai joskus 16.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Toivottavasti vinkeistä on apua, yksittäisiin vinkkeihin on tullut aina joillain sivuilla törmättyä, niin hyvin muistuttamassa itseäkin ^____^

      Poista