lauantai 11. kesäkuuta 2016

Keltikangas, osa 3: Yliopistolla again

Koska edellinen postaus oli ensimmäistä lyhyempi, kuin myös tämä, niin heitän tämän jo nyt uunista ulos tukemaan tuota 2.postausta!


~




Koska Keltikankaan talous tulee kokemaan täydennystä lasten puolisoiden muodossa, oli viimein aika potkaista paljon peliini hupia tuottanut Qdef uunista ulos.



Qdef oli jo saanut muutaman harppauksen politiikanuralla ja päheet releet on tulleet siinä sivussa bonarina! Myös poliitikolle ominainen Pepsodent-hymy on saavutettu, gogo!



Qdef poistuu tyylillä!



Nyt on Sorja kyllä valinnut nukkumapaikan :D Unetkin on sen mukaiset!



Mielenosoittaminen on vakavaa puuhaa -.-



Ei tainnut edelläkuvatun vanhuksen näkökulmasta olla niin onnistunut mielenosoitus kuin Linde antaa ymmärtää o.O



Vielä saman vuorokauden aikana Qdefin lähdöstä oli toisenkin talon asukkaan aika poistua, nimittäin Ropo-kissan :/



Viikatemies kävi noutamassa vanhan kumppanin, joka oli Keltikankaan kissoista selkeästi kaikista aktiivisin tolskaaja.



Gabrielle oli murheen murtama, eikä ollut ainoa :(



*pusipusipusipusi*



Sitten viikatemies erehtyi katselemaan ympärilleen - vaikka räjähdyksen(missä ihmeen välissä!?) uhriksi joutunut Aeria olisi voinut kiinnostaa potentiaalisena menehtyjänä, oli Viksulla samat ajatukset kuin Islan paparazzeilla; AMBROSIA!



Ambrosia ei kuitenkaan huomioinut Viksua, vaan suri muiden muassa. Omituinen blondi hiipparimies on perheen sisäkkö. (Onkohan Simssiin sisäänrakennettu että jokaisella lehdestä palkatulla sisäköllä on yksi luonteenpiirteistä kleptomaani o.O En ole muunlaisiin törmännyt, yhdessä vaiheessa erotin viis sisäkköä perättäisinä päivinä kun halusin ei-kleptomaanin, mutta eipä tullu, vaan peli alkoi kierrättää jo erotettuja!)



Kuvassa Islan hautausmaa, jonka yhden alueen "siivosin" Keltikankaille. Eläimet siirtyivät sinne suvun aloittajan Seela Keltikankaan vierelle.



Inkivääri ja Gabrielle olivat lähentyneet lyhyessä ajassa paljon, joten oli sanomattakin selvää että kaksikko viettäisi loppuelämänsä yhdessä.



Yliopistolta soitettiin myös kyläilijöitä. Viime postauksessa ei näköjään ollut yhtään ainutta kuvaa nyt kuvassa Linden kanssa olevasta naisesta, Cadesta. Linde ja Cade rakastuivat ja alkoivat seurustella Yliopiston aikana. Cade oli puolessavälissä bisnestutkintoa ja Caden elämänhaave oli Pahan perikuva, eli rikollisura olisi edessä. Koska sitä Masteria ei vielä ollut, halusin boostata Cadea niillä keinoilla millä pystyin, eli siksi vein Cadenkin takaisin yliopistoon.



Cade ja Linde viettävät romanttista laatuaikaa tanssin pyörteissä, Keltikankaiden autotallissa :D



Ja siellä Linde polvistui!



Sorjakin tuli ihmettelemään meneillään olevaa tilannetta! Caden ilme on taattua Sims-laatua.



Sormusten vaihdosta ei saatu niin suloista kuvaa kuin oli tarkoitus, sillä Linde ilmaisi suuresti kuinka väsynyt oli.



Silti kihlaus "virallistettiin". Teltassa, en nimittäin ollut missään vaiheessa jaksanut tehdä Keltikankaiden taloon lisää tilaa Lindeä varten, joten ihmiseksi muututtuaan Linde oli asunut pihalla koko ajan :P Hyi mua.



Linden yksiössä oli oma viehätyksensä ja voisihan sitä "ensiasunto" olla huonompikin, eikö?



Ja meininki muuttui lennokkaaksi!



Kun rakastavaiset olivat rauhoittuneet nukkumaan, menin katsomaan taistelulajeja harjoittelevaa Aeriaa. Olin kopioinut Kiinasta taistelukoulun ja liittänyt Islaan. Taistelukoulun edessä oli tällainen vampyyri, jonka lapsi oli yllättävän vahva käsistään :O



Aeria oli saavuttanut vihreän vyön (vihreä ja valkoinen on ehdottomasti mun lemppareita näissä vyöasuissa!) ja päätin ekaa kertaa kokeilla tätä sparraushommaa.



En yhtään muista kumpi voitti, mutta huomasin että ihan yhtä lailla ku rrrrakastan kuvata eläimiä, myös simit hakkaamassa toisiaan on mun lempikuvauskohteiden kärkipäässä! xD (toivottavasti se ei kerro musta mitään outoa)



Inkivääri ja Seelan sukellessa löytämä Sukeltaja-tonttu, joka ei vissiin kuole vanhuuteen IKINÄ. Tuossa Keltikankaiden talossa ei ollut millään paikkaa saunalle, mutta koska sauna oli pakko saada, iskin sen sitten vaan takapihalle. Bad idea, sillä silloin kun eläimet eivät nukkuneet siinä, taloa pyörittävät paparazzit pitivät saunan lauteilla omaa kivaa eivätkä lähteneet kulumallakaan o.O (välillä piti turvautua resetsimiin)



Ja yhteisökohteesta random-doggie-pic! <3



Sitten oli Adolfin vuoro kosia kylään kutsuttua Careytä!



*blingbling*



Nämä kaksi tulisivat jäämään Keltikankaiden alkuperäiseen kotiin, Gabriellen seuraksi.



Paparazzi photobombing o.O



Palattiin Yliopistolle! Aeria liikuntatieteiden pariin ja Cade viemään loppuun sitä bisnestutkintoa.



Ruuhkaa Ylioppilaskunnantalon oviaukolla ja jossain luuraa taas haiseva opiskelija >:(



Aeria työn touhussa!



Siitä haisevasta kämppiksestä puheenollen... BUSTED!



Ambrosialla halusin kokeilla viestinnäntutkintoa, vaikka Ambrosia ei sitä oikeasti tarvinnut - poliisina jo viime kerralla hankittu teknologiantutkinto oli se millä ponnistettiin.



Laitoin Ambrosian, Aerian, Careyn ja Caden asumaan tyttöjen osuuskuntataloon ja ensimmäistä kertaa simit rupesi ihan itsekseen ajelemaan kimppakyytejä! Välillä mukana oli myös simejä jotka eivät asuneet osuuskuntatalossa mutta siirtyivät kimppakyydillä luennolta toiselle. Se oli jotenkin ihanan näpsäkkää ^____^



Ja taas ollaan jumissa samassa paikassa :( Tuo Unttilan Ylioppilaskunnantalon oviaukko on aivan hirveä! Mulla kesti kerran koko luennon ajan ennen kuin Simi pääsi istumaan luentosaliin ja oon pari kertaa joutunut deletoimaan noita opiskelijoita kun ne kaikki junnaa tuossa - eikä ne oo ees kaikki tulossa luennolle, vaan hengaavat vain!



Aeria: "Mä ainakin teen oman jumppa-dvd:n sillä yksityisetsivänä tienaa niin huonosti ja tajusin just että tää tutkinto ei auta sillä uralla mittään, eli mun tarttee olla sillain luova. Ja jos jumppaa tarpeeks pienissä vaatteissa on asiakaskunta paljon laajempi!"



Ensimmäinen kerta koskaan kun näen hukkumishuudon :O Taisin kuitenkin pelastaa raukan resetsimillä tuolta.



Carey ja Cade työn touhussa! Näiden arvosanat oli alkujaan niin hyvät että en joutunut huolehtimaan näistä itte ollenkaan. Tää bisneshomma on mun mielestä noista laitteista hauskimpia, vaikka sillä aivojenkohentimella toki saa kivasti omiakin aivoja pyöriteltyä. Oon vaan pari kertaa kokeillu jollain simillä bisnes- tai varasuraa ja niin että Yliopistoa ei vielä ollut, niin en ole päässyt käyttämään tuota pöytää. Toinen mitä haluaisi värkätä ois kans se viestinnän radio, mutta tuntuu vähän huijaukselta ostella noita laitteita muuten vaan :O



Joku ei saanut hyviä uutisia :(
(warning; todistusspämmi)



Ambrosia on taas valmiina hämmentymään. Raukan puhelin soi 23/6 kun sillä oli julkkisstatuksen takia älyttömästi ystäviä ja kaikki ystävämiehet halusi sen kanssa treffeille -.-



Carey tarkastelee myös tuloksiaan, onko ne tarpeeksi hyvät snobille?



Cade ei näytä tyytyväiseltä, mutta nyt en säikähtänyt, kun Ambrosia ilmeili silloin viimeksi ihan samalla tavalla :D



Aeria juhli tällä kertaa paljon hillitymmin. Kuvaa kaunistamassa sekä tuoreet että palaneet vohveliannokset o.O



Yritin ottaa neideistä yhteiskuvan, mutta Cade päätti kadota jonnekin o.O Mutta jos jotain, niin Yliopisto-kaupungin simit on ainakin persoonallisen näköisiä!



Siinäpä on kaikki valmistujaiskaapujen värit edustettuina! Aerialla liikunta, Careyllä bisnes, Ambrosialla viestintä, alhaalla keskellä blondilla on taitdetutkinnon kaapu, eli simspyramidin ylimpänä on sitten teknologiatutkinnon värit.



Ja nyt löytyi Cadekin juhlistamaan opintien päätöstä!



Aeriakin bilettää ihan vähän.



Sitten neitokaiset vain tyytyvät odottelemaan kotiin pääsyä osuuskuntatalolla.


~


Tuo Yliopisto on kyllä ihan kiva paikka pelailla, mutta kun siellä kävi peräjälkeen kaksi tutkintoa suorittamassa, niin alkoi tulla vähän korvista ulos. Eli yksi tutkinto/sukupolvi on kyllä ihan jees (ja mun tyyli on laittaa sitten kaikki talouden sopivan ikäiset simit kerralla), sillä siinä pysyy sitten se "uutuudenviehätys" kun pelailee Yo:lla jokseenkin harvakseen.

2 kommenttia:

  1. Apua :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Empä muuten oo koskaan majottanu simejäni pihalle, en ees väliaikasesti! No Mikke nukku jonkun yön vissiin puumajassaan aikoinaan, mut ei oo koskaan käyny ees mielessä joku telttailu omassa pihassa. Oon varmaan liian kiltti :DDD

    Ite en tykkää TS3:sen YE:stä läheskään niin paljon ku TS2:sen YO:sta. Jälkimmäinen on yks miun suosikkilisäreitä, kai se suorittaminen on vaan tehty niin kivasti ja hauskasti, et tykkään ihan älyttömästi pelata sillä. Kolmosessa se on jotenkii... ei niin hauskaa ja palkitsevaa? Tykkään silti käyttää simit yliopistolla mikäli sikäli sieltä jotain niitten uralle sopivaa tutkintoa löytyy, mut toisin ku kakkosen kanssa, en odota simien kasvua yliopiston kiilto silmissä. Kakkosessa se on aina ihan kohokohta ku ne saa vihdoin lähettää sinne.

    VastaaPoista
  2. Ihana kun oot jaksanut kommentoida näin systemaattisesti, jotenkin ihan hirmu palkitsevaa lukea näitä, tullee niin hyvä mieli <3

    Mää oon pitänyt simien pihalla telttaa jos oon jonku kutsunut yövieraisille ja ei oo ollut tarpeeksi sänkyjä, mutta sitten ne vieraat on vaan vallanneet jonku talon randomsängyn ja omat simit on joutuneet telttaan :P Mulle oli tuon Linden ja Caden kanssa jotenkin tärkeetä että saan ne raskaaksi ennen ku potkasen pihalle, niin pakko oli telttamajoitella että varmistin Caden raskauden, kun masteri ei ollut tuossa vaiheessa vielä keino :D

    Mua on vähän jopa jääny harmittamaan että en oo koskaan Sims 2:sta pelannut! Toki kun oon hypännyt 1:stä suoraan 3:seen niin mun silmään on ne kakkosen simit vähän outoja, mutta just tuota kakkosen yliopistoa on kehuttu niin hirveesti, niin mietin että pitäisi kyllä kokea ihan yleissivistyksen takia! Ei vaan kyllä ole nykyisellään tietokoneella tilaa moiselle :P

    Mää käytän omia simejä yliopistossa vaikka tiedän että sillä ei esim mun B-sukupolven jatkajasimille ollut mitään hyötyä, mutta halusin kovasti sen sisarukset kouluttaa! Tai niinku nyt Aerian kohdalla, sillähän oli alusta asti elämänhaaveena se Toimelias Yksityisetsivä, niin ei se paljon mittään tuosta koostunu (paitti aviomiehen tokkiinsa :D) saati Aadolf ja Linde kun molemmat halusi arvan avulla kirjailijoiksi, mutta kun Ambrosialla ja poikien puolisoilla oli semmoset elämänhaaveet mihin yliopisto auttoi, niin mulle tuli vaan itelle niin paljon parempi mieli kun annoin porukalle vähän kannustusta :D Ihan hilippasen outo saatan olla ^_______^

    VastaaPoista