maanantai 20. kesäkuuta 2016

Keltikangas, osa 4: Animalz, lov!


Tuossa kuvia selaillessa kävi harvinaisen selväksi, että nuo tähän postaukseen tulevat kuvat ovat hyvin eläinrikkaita :D Voi olla, että koska olen itse irl hyvin, hyvin eläinrakas (meidän taloudessa on kaksi koiraa ja kissaa, muutama käärme ja jyrsijä) niin sitä tulee helposti sitten Simssissäkin kiinnitettyä huomiota siihen mitä nuo eläimet oikein duunaavat ja löydettyä omaan silmään lukemattomia söpöjä hetkiä, jotka on sitten ihanihanihan pakkopakkopakko ikuistaa. Mutta toivotaan että tämä on nyt tämmöinen yksittäinen eläinpostinki, sillä Keltikankaan talouteen on kuitenkin lyhyen ajan sisällä otettu monta eläinvauvaa, niin todennäköisesti tuo kuvabuumi on tuosta sitten eläinten kasvaessa vähän hiipunut.


~




Carey Keltikangas, Adolfin vaimo, valmiina töihin lähtöön! Tässä Careyn päällä erittäin muodikas bisnesmaailman työlook, uskoisin että Carey aloitti tasolla neljä, sillä Careyn tutkinnon arvosana taisi olla lopulta ihan 10.



Tässä vähän kuvaa Adolfin ja Careyn makuuhuoneesta. Tämä oli ennen Keltikankaiden vierashuone, sitten Aerian huone ja koska en kehdannut häätää vanhus-Gabriellea pois talosta, saatika sitten makuuhuoneestaan toisessa kerroksessa, tein tästä huoneesta uuden "master bedroomin". Kehto, totta kai, toiveissa oli että Adolf ja Carey saavat aikaiseksi raskautua omatoimisesti, koska Story Progression oli tullut osaksi pelielämääni <3



Kuvaa toisesta vinkkelistä ja Adolfin mielettömästä (ja Adolfmaisiin piirteisiin sopivasta) maalauksesta, jonka jätin paikoilleen sisustuselementiksi. Lisäksi perhepotretti Seelasta ja Gabriellesta lapsineen.




Adolfin ja Careyn muistoseinä <3 Tykkään jättää jälkeeni tällaisia muistokertymiä, sillä sitten kyläillessä pääsee näkemään että mitä olikaan tullut tehtyä ja lisäksi ei tartte kantaa itse kaikkea pelattavan perheen muuttaessa uuteen taloon.

Noi luonnokset on kaikki Adolfin tekemiä, oli ihan huisia että tuo huivipäinen nainen näyttää ihan aurinkolasipäiseltä Carey-vaimolta! ^________^




Työn raskaan uurtaja!



Meet Ihku, the basenji! Ihku on Aerian uusi lemmikkikoira. Kuvat Ihkusta on otettu Aerian ja Ambrosian uudella paritalolla, eli tässä vaiheessa pelattava talous oli virallisesti muuttanut uuteen osoitteeseen.



Salomon (en edelleenkään muista sukunimeä), Ambrosian rakastettu, matkalla työhönsä opettajana. Aika ehana <3



Ambrosia otti ja kosaisi mielitiettyään, sillä Julkkis-järjestelmä oli ihan pyllystä ja tekaisi nolaushuhun aina, kun Ambrosia vähänkään pöllytti lakanoita Salomonin kanssa - kun vakiinnutettiin suhde myöhemmin avioliitolla, huhut onneksi loppui, mutta pelkkä kihlaus ei auttanut!



Salomon: "Ihanaaihanaaihanaa!!111"
Ambrodis: *huoh*



Nukkuva pieni Ihku-vauva <3



Ja toisella puolella lasia nukkuva pieni Sukeltaja-tonttu! Pysyi kiitettävän kauan paikallaan sisustuselementtinä :D



Sehän on vain kätevää kun nimi kertoo KAIKEN.



Ambrosia uniformussaan, hothot! Ambrosian elämänhaave oli Dynaaminen DNA-profiloija,



Close up. Nuo aurinkolasit jäi jostain syystä myös tuohon virka-asuun, mutta sehän vaan lisää uskottavuutta, vaikka onkin tuollaiset vähän leveämmät tyttölasit. Ja näemmä myös käsiruusuke. No, jokainenhan on oman elämänsä Femme Fatale!



Ambro myöhästyi kimppakyydistä ja matkasi töihin sliikisti omalla glitterprätkällään - ois jotenkin ollut niin huisia jos tuo olisi onnistunut jokapäiväisesti, kun kerta koirapoliisiksi ei voi ryhtyä niin olisi ollut edes moottoripyöräpolliisi!



Pehku liittyy perheeseen! Chowchow aka Kiinanpystykorva Pehku tuli Ihkulle kaveriksi, Aerian hauvaksi.



Tässä lähikuva ihanasta kultamussusta <3<3<3 Tuommoisen minä ottaisin in real life ihan millä hetkellä tahansa! Hyvän tähden Aerian meikit on muuten karseen näköset, CASissä ne oli paljon fiksummat :O



Pehku: "Mitä mami, mikä boogie?" *tui*
Minä muuten rrrrakastan tuota sanomalehtiprinttiä. Mulla on itsellä jonkin verran vaatteita joissa on sanomalehtikuosi ja oon koittanut metsästää kankaita jotta pääsisi ompelemaan kaikkia ihanuuksia, niin tämä printti oli ihana löytö.



Ja sitten Pehku ottaa lepiä siinä missä Ihku aiemmin ^_________^



Anton Knorring kutsuttiin tässä vaiheessa kylään ja pitkän hämmentyneisyyden jälkeen löydettiin myös se f*king Yhteenmuutto-toiminto (ei vaan voi muistaa että se on siellä Ystävällisissä!) ja saatiin liitettyä Anton perheeseen.



"Now, U shall Kiss!"



Anton: "Hei nyt kun mä asun täällä ja sää oot aika hot niin mä voisin antaa sulle jotain."
Aeria: "Oijoijoijoi!"



Anton: "Tulisix sää?"
Aeria: "Oijoijoijoi!!!"



Anton: ("Aerialle annan arvosanan D- verbaalisesta viestinnästä.)"
Aeria: "OIJOIJOIJOI!!!"



Sitten Ambrosia lähti käymään kylässä lapsuudenkodissaan, pitihän Gabrielle-äidille ja Adolf-veljelle nyt kertoa kihlautumisesta Salomonin kanssa. Yllätyksekseni Inkivääri oli tehnyt läjän koiranpentuja autotalliin, kaikkinensa neljä kappaletta! (oonpa kuvannut kiireesti kun tekstuurien latautuminen jääny puolitiehen)



Piti ihan rapsutella ja pusutella Inkivääriä hyvästä suorituksesta <3 Pentujen isä oli valkoinen (oiskohan ollu jopa puhdas samojedi) Ritari-koira, jota koitin aikaisemmin itse parittaa Inkiväärin kanssa, mutta se oli hidasta ja tuskaista, Inkivääri hoiti kuitenkin itsenäisesti homman kotiin.



Kattava otos kaikista vauvoista. Ihanasti erimuotoisia ja hilippasen erivärisiä, vaikkakaan Ritari-isä ei kyllä oikein tunnu näkyvän pentujen ulkomuodossa.



Minulla kävi sääliksi näitä vauvoja kun Keltikankaiden lapsuudenkodissa on portaat, joten pennut olisivat joutuneet viettämään koko pentuaikansa ulkona (vaikka olinkin jo hyvissä ajoin ennen muuttoa laittanut pihalle ruokakupin vaeltelevia eläimiä varten), joten piti sitten yksi kerrallaan ystävystyä ja kannella erittäin väsyneet koiranpentuset sisälle :D



Tässä viimeinen nelikosta sisällä! Olisihan sen Simien vuorokauden voinut käyttää järkevämminkin, mutta minkäs teet :P



Yöasuinen Aeria ja ihana pikku Ihku!



Sitten pusutellaan :x



Kävin järjestelemässä kalmiston hautakivet ja siellä näkyi Ropo-kissa nukkumassa puistonpenkillä <3



Ja sit tulla tupsahti myös Tonttuvauva! Hengauksesta päätelleen pariskunta oli Sukeltaja-tonttu ja Valmistujaistonttu, ensimmäinen kerta kun tontut rupesivat pelissäni perhettä perustamaan.



Keksijä-tonttu teleporttasi onnittelemaan tuoreita vanhempia.



Yksityisetviä-Aeria etsimässä uutta tapausta. Yksityisetsivän ammatti ja Isla Paradiso eivät sovi kyllä yhtään yhteen, jokainen tehtävä missä piti väijyä oli tuhoon tuomittu. Luin muistaakseni Carl's Sims Guidesta että joku oli testannut näitä eri kaupunkien Väijy-onnistumisia väijymällä useamman kymmenen kertaa per kaupunki (mikä homma, mutta onneksi joku jaksoi!) ja Isla Paradison onnistumisprosentti oli nolla -.- Ja sen kyllä valitettavasti huomasi.



Käytiin Lasitalo-kasvihuoneella keräämässä siemeniä ja löydettiin Kalmankukka, johon en ole aikaisemmin näin törmännyt, vain siemenenä. Se on muuten sievä!



Isoksi hauvaksi kasvanut Ihku vahtipuuhissa!



Luv it!



Ja taas piti vähän pussailla, koska animalz everywhere!



"Se että siivet menee läpi seinästä on pieni hinta maksattevaksi rentouttavasta tärinähilavitkuttimesta."
En ihmettele että Salomon tarvitsee rentoutusta, opettajan työ on rankkaa!



Parhaimpiinsa sonnustautunut Qdef was not amused. Näyttäisi bottipajalta, asetin sen Islaan koska Antonin elämänhaave oli 'Enemmän kuin kone' (More than machine, muistaakseni tuo oli suomenkielinen vastine?) ja jostain syystä Qdef on päättänyt tulla sinne hienoilemaan. Paikalla oli myös aina käydessä yksi eläinkunnan edustaja, joko kissa tai koira :D



Kaupungintalolla oli käynyt liikenneonnettomuus :OOOO



Kuinka monta sotilasta tarvitaan saamaan auto ylös kaupungintalon portaita ja ovesta sisään?
Kolme ei riitä. Siihen jäätiin.



Ihku oli keksinyt Ihkun paikan nukkua! (note: Pehku oli liian iso, ei mahtunut.)



Hiiop!



Valmistujaistonttu päätti tulla peeloilemaan o.O



Löin Islaan myös tornitalon, koska pakkohan niitä on olla vähintään yksi/kaupunki, niin on random NPC:llä myös "katto" pään päällä. Mulle ei koskaan selvinnyt että oliko Viikatemies itse muuttanut tuonne vai kuoliko joku noista mustan aukon asukkaista.



Peten kalapaikalta(?) löytyi i-ha-na yksisarvinen!



Siellä se viipotti villinä ja vapaana!



Tämä blumbotti on Antonin rakentama, nimeltään Bugi, jostain syystä mulla ei ole kuvaa siitä kun Bugi "syntyy", which is sad. Bugi kuitenkin kävi tutustumassa yksisarviseen, kun kukaan muu taloudesta ei ehtinyt. Suhde ei kuitenkaan noussut mihinkään, enkä tiedä olisiko blumbotti edes saanut yksisarvista talouteen kutsuttua. Vielä joku päivä!



Meidän viimeinen hauvavauva kasvaa!



Riehakkaasti kohti aikuisuutta!



Badumzh!



Harmaa täplikäs kissa: "Mää vihaan lehtiä enkä tiedä miten niistä pääsisi lopullisesti eroon."
Felix Kittilä: "Määpä vihaan hevosia ja muutin maan alle, problem solved!"

Elis, Felix on Salomonin tuomisia, ennen Salomonin ja Ambron alkaessa seurustella oli Salomonilla kämppis nimeltä Raine Kittilä - ja Rainella kissa nimeltä Felix. Sitten Raine kuoli vanhuuteen ja Felix jäi Salomonin asuinkumppaniksi, eikä sitä tietenkään voinut jälkeen jättää, kun peli ei suostunut, enkä huomannut ajatella että olisin voinut myös erottaa sen taloudesta. Alkuun Felix oli ihan normaali, mutta sitten se yhtäkkiä bugitti yllä olevalla tavalla, eikä mistään ollut apua. Koitin resetsimin, resetoinnin talouden ulko-ovesta, tontin resetoinnin, kaupungin resetoinnin ja talouden siirtämisen leikepöydälle, ei mitään vaikutusta. Felix sitten himmasi tuommosena koko loppuaikansa, aattelin että ei se kauaa enää elä kun oli jo vanhus ja päivät ihan hilippaa vaille täydet, mutta perskeles sehän eli lopulta +20 päivää "yliaikaiseksi".



Ambrosian syndet, aika astua aikuisuuteen! Sain yllättävän inspiraation synttäreiden viettämiseen kun halusin koko perheen kylään ^_________^



Adolf: "Party parteeh!!"
Ja onpas Antonilla sexy juhla-asu o.O



Jea beibi!



Ambrosia: "Jesjesjesjes!"



Löysin myös "pyydä siunaus avioliitolle" -toiminnon ja Anton pääsi pyytämään Gabriellelta Aerian kättä! Soooo cute <3

Tosin tuo toiminto näytti olevan yhtä yllätys Gabriellelle itselleen :P



Mikäs sen parempaa kuin suurieleisesti kiinnittää juhlakalun äidin huomio kesken kakunleikkuun :D



Anton: "Hei pliis saansk mä naida sun tyttären?"
Gabrielle: "Woot? No joo okei."



Tontuilla oli tällaista jumppailua ^_________^



Hetken päästä pausetin taas ja menin kattoon kun osa tontuista oli siirtyny ja tämä odotti o.O



Sit ne muut tontut tuli takaisin, säikähtivät kai bedobearia.



Tipuja!
(tosin tuo kanakoppi oli vähän pettymys, olin odottanut että olisi vähän interaktiivisempi - ja olin ymmärtänyt että tuossa ylhäällä olisi pitänyt myös istua kana, mutta eipä istunut)



Siskokset kehittää ihteensä. Ambrosialle iski kaks sekunttia ikääntymisen jälkeen keksi-iänkriisi, niin leikattiin tukka lyhyeksi.



Ja randomkoira Bottipörssissä.



Toinen Qdefin esikoisista, Rea. Voi pojjaat tämä tyttö oli kova puskemaan jälkikasvua.



Watwat!?



Hänen päänsä on jäänyt matkasta :O



Koska eläimet on nyt teema, niin on täällä näemmä kuva perhosistakin - no, eläin kuin eläin se ötökkäkin :P



Salomon: "Sen lisäksi että saa päivän kaitsea kiljuvaa kakaralaumaa, kotona joutuu vielä kirppusäkin hoitajaksi."



Anton koittaa antaa Bugille huoltoa, tääkin kyllä päätty siihen että Bugi ei ollut tyytyväinen ja sähkötti Antonia -.-



Aeria huseeraa Pehkun kanssa!



Voi kun koirien peseminen olisi oikeastikin noin helppoa!



Sit piipahdin katsomassa mitä lapsuudenkodissa tapahtuu ja siellä Inkivääri leikki vierailevan koiranpennun kanssa!



Hello cuteypie.

Tuossa seuraillessani Inkivääriä oli Ambro ja Aeria matkustelleet, Ambro kesäriehaan Salomonin kanssa ja Aeria töihin rannalle.



Ambro fumblasi ja pudotti kännykkänsä. Thnx.



Cade on massu pystyssä! Go Linde! Noi kengät on varmaan ihan übermukavat o.O



Tässä Caden työtoveri, vampyyri Matteo Torres. Mokoma pommitti Aeriaa treffipuheluilla ihan mihin vuorokauden aikaan tahansa, alvariinsa. Matteo himoitsi aikanaan jo Seelaa ja siirtyi sitten sutjakasti tyttäreen. Koska Matteo oli julkkis, vieritin aina Adolfilla julkiset syytökset ja häpäisyt kostoksi Matteon niskaan >:)



Tää on enimmäkseen ragekuva, sillä epäonnistunut väijy. Nuo kaks tyyppiä kyllä tuli lopulta paikalle ja supisi, mutta eipä Aeria niitä rekisteröiny.



Ambrosia treffeillä Salomonin kanssa! Sit kerran pusattiin ja:


Kiitoshei ei >:(



Työn raskaan raataja - Aeria tietää mistä parhaat johtolangat löytyy, not.



Mut löyty kumminki se poliisiauton kuskin pää!



Sit Aeria sai halvauksen pestessään Ihkua :O

Ihku kuitenki on ihan tajuttoman sulonen, kattokaa ny!




Näyttää kyllä aika kivuliaalta :O



Sitten sain tehtyä kemistipöydällä nuoruusjuomaa, onneksi, sillä huomasin harmikseni että Anton oli ihan parin päivän päässä vanhuudesta, joten otettiin kulaus kohti nuorta aikuisuutta!



"Please don't be deadly, don't be deadly..."



*Gasp!* "Still alive!"



"What the...??"



Mikä per*eleen leikkaus se tämä oli? Missä on Anton!?



There u are.
Anton: "Hei beibe, haluux nähdä nuorta lihasta?"



Anton: "Mä näytän hei täällä, tää ei oo kaikkien silmille ;)"



Aeria: "Mä oon ollu tänään jo tirkistelemässä vieraita, en jaksais jatkaa tätä kotonaki -.-" 



Aeria: "No selevä. Ja jos nyt päädyn Narniaan niin syötän sut lokeille."



Aeria: "Herreguud!"



Suddenly: Dancing wardrobe



Painovoima, se on jännä!



Aeria: "Hei sä näytät ihan dorkalta!"



Anton: "No ei ihmekään et oli hankala osua ku sulla oli uimapuku päällä!"







A&A: "Hah hah haa lol-omg-rfl!"



Hei jee, vauva-uutinen!



Menin heti kattomaan että missäs tää pariskunta ja lapset menee ja hämmennyin ihan täysin kun täällä tornitalon pihalla olikin Saku Keltikangas-niminen taapero! Katoin Linden sukupuuta ja huomasin että nuohan on jo jossain välissä saaneet eka tuon Sakun ja nuo kaksoset oli jo toisesta raskaudesta!



Ylpeät ja onnelliset vanhemmat (ainakin toivottavasti). Totesin että kaksoset on vissiin sitten jätetty kotiin ja lähdetty vaan hengaan tuonne tornitalon pihalle esikoisen kanssa, mutta...



...sit tuli vastaan tämmönen Jorma Keltikangas-kaalikääryle. Saaraa ei löytynyt mistään o.O

Olin huolissani siitä että tuoki laps jää kuitenni tuonne pihalle, joten pitihän se lähtä sitte kattomaan tilannetta, joten Aeria hyppäsi autoon ja koska matkustus on tylsää:


//start: Another doggiespam


Another doggiespam //end



*Vakavaa keskustelua lasten jättämisestä kaalikääryleeksi naamioituina keskelle pihaa.*



Saku! Löytykö hei sukulainen?



Aeria: "Onpa ihana nähdä pitkästä aikaa! Ei ollakaan puhuttu kunnolla sitten Yliopiston."
Cade: "OMG apua joku tuntematon julkku tuli puhumaan mulle!!!"
Aeria: "Siis mehän oltiin parhaita kavereita ja osuuskuntasisaria, etkö sä muista mua?"
Cade: ("Se on harhanen mutta ei se haittaa, se on julkku ja sillä on oma paparazziki mukana!")

Thnx Sims, en oiskaa halunnu pitää ystävyyssuhdetta parhaaseen ystävättäreeni joka astui avioon veljeni mielikuvitusystävän kanssa.



Sillävälin, Salomon opiskelee tullakseen paremmaksi opettajaksi. Pitäähän sitä ees suunnilleen tietää mistä niille lapsille puhuu.


Ja loppuun vielä kuvasarja leikkivistä Ihkusta ja Pehkusta, koska Animalz, lov!

(ja muistaakseni en oo yhtä tunteella kuvannu näitä lemmikkejä enää tän jälkeen, eli siis ihan silleen normaalisti vaan)





~

3 kommenttia:

  1. Ja tänään jatkuu taas näitten postausten lukeminen :p

    Toinenkin eläinrakas ilmottautuu! o/ Meillä, tai siis, porukoilla on koira ja kolme kissaa. Itelläni ei tällä hetkellä oo eläimiä, mut luen nuo myös miun eläimiks silti :D Kissoja ollu aina, koira on eka. Mitä jyrsijöitä teillä on? Miulla oli aikoinaan hiiriä vähän aikaa ja sit muutaman vuoden päästä rottia. Rotat on oikeesti ihan tosi kivoja, mut hankalia pitää kissataloudessa ja ku huone oli hirveen paljon täynnä sokkeloita, johon ujot rotat pystys piiloutumaan. Ne ku oli aina tosi arkoja ja osa ei tykänny ihmisistä yhtään, Voldemort ja Batman (eli eri aikoina) oli ehkä ne kaikista sosiaalisimmat ja mukavimmat. Vollu oli ystävällinen ja ei purru oikeestaan ikinä, Dexter puri helposti, Batman oli kaikista läheisin ja sen kanssa oli monesti rapsuttelusessioita, jollon se nuoli kättä samalla ku sitä silitti/rapsutti :D Jokeri ei tykänny ihmisistä ja puri aina. Ja viimeset kolme (Trommel, Gitarre ja Triangel) oli ihan kivoja, ihan kasvattajalta ja sosiaalisempia ku edelliset mut ei silti koskaan yhtä ihmis"rakkaita" ku Batman. Et sellasta :D + Tykkään hevosista, valmistun hevostenhoitajaks ja touhuilen tallilla.

    (Sims)muistoseinät on parhautta ♥

    Mies :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd Oiskohan toi muuten käännöskukkanen? Koska englannissahan on oikeesti miehen nimenä Guy.

    Hassusti noi mustan huoneen simit on itekii kaikki mustavalkosia, ihan tulee mieleen joku alternative universen vääristymä, jossa ollaan loukussa ajan ja paikan välissä _jossakii :DD

    Kissojen/Elukoitten katoamiseen saattaa auttaa Overwatch, ainankii miusta tuntuu et se oli se ratkaseva tekijä ku aikoinaan Rogetien kissakantaisä Tiger otti ja katos ja myöhemmin ilmesty sellasena bugivana olemattomana "esineenä" keskelle keittiötä. Overwatching jälkeen se tuli takasin elävien kirjoihin.

    Ei helkkari pedobear :D:D:D:D:D:D:D:D:D Heti tuli itellekii mieleen ja sit olitkii kirjottanu saman seuraavassa!

    "keksi-iänkriisi" lukee tuolla välissä :DD

    MITÄ, päätön autoilija :::::DDDDDDDDDddd

    Siis MITEN siun peli on oikeesti voinu olla noin buginen??? ::::DDDDDDDDDDDDDDDddddd

    VastaaPoista
  2. Mulla on tällä hetkellä vain yksi syyrialainen hampsteri, Tilda Tideruska Huippumalli Venäläinen (syntyjään kasvattaja nimesi Palominoksi, mutta mää vaihdoin Tildan ja sitten se siitä kasvoi ittekseen ja lapsivieraiden myötä :D). Ennen Tildaa mulla oli kaksi kääpiöhamsteria, jotka menehtyivät vuoden ikäisinä johonkin sairauteen molemmat ja sitä ennen Batte, alkuperäiseltä nimeltään Batman Poliisi (ihanat kasvattajanimet <3) joka eli ihan reilut kaksi vuotta! Battea ennen mulla oli monen vuoden tauko jyrsijöissä, sillon lapsuudessa ja teininä meillä oli sekä kääpiähamstereita että syrkkejä. Mää olisin noiden kääpiöhamsujen jälkeen tosi paljon halunnut rottia, oon ihan rakastunut niihin, mutta olin itte niin huonossa kunnossa kun ootiin leikkaukseen pääsyä niin totesin että en pysty tarjoamaan rotille tarpeeksi aktiviteetteja, joten sitten tulikin vain yksi Tilda, koska aina on joku jyrsijä oltava :) Tildakin on jo melkein kaksivuotias, niin saa nähdä mitä seuraavaksi, olisiko sitten jo niiden rottien vuoro ;) Rotat on kyllä aivan mahtavan persoonallisia tyyppejä! Oon kaverien rottien hoitajatätinä ollut ja päässyt seuraamaan läheltä, niin ihan huikeeta miten erillaiset luonteenpiirteet voi niinkin pienillä eläimillä olla!

    Mää oon tiiätkö tosi tsempillä seurannut tuota sun koulutaipaletta, sillä musta oli itestä vähällä tulla ratsastuksenohjaaja, mutta sitten fysiikka petti niin piti keksiä muuta. Ratsastin kymmenen vuotta ja oli kyllä tosi iso paukku kun joutu siitä hommasta luopumaan.

    Mun on pakko aina rakennella noita muistoseiniä, jotenkin ihana kun pystyy konkreettisesti seuraamaan mitä simit on tehneet ja mitä elämä on tuonut <3

    Muuten tuo Guy on ensimmäinen fiksu idea tuolle nimelle, kiitos! Mää mietin että tuossa vaan on ehkä joku insidejoke tai jotakin, mutta tuossahan se syy varmasti on, en oo ite tajunnu ollenkaan :D

    Mun oli pakko seurata hetki noita mustan huoneen simejä, että tekeekö ne mitään muuta ku seisoo siellä, mutta ne aika lailla ne vaan seisoi paikoillaan ja ajatteli välillä jotain syntyjä syviä :D Mutta löytypähän näemmä viikatemiehenki koti, vissiin peli on generoinu senkin asumaan tuonne kerta on osa niitä asunnottomia. Mulla tosin jostain syystä masteri ilmoitti että jos sims on koditon, niin sen talouden nimi on Salmenranta, mitä kans mietin että mistähän lie on tullut, Salmenrantoja oli kaikki vaikka sukunimet oli ihan erejä ja ei se mitenkään muuten yhdistelly niitä myöskään.

    Tuohon Felix-kissaan ei auttanut edes Overwatch, mitä ihmettelin suuresti koska kaiken muun se Overwatch kyllä hoiti :/ En saanut mitenkään palautettua tuota kissaa missään vaiheessa. Mun mielestä se myös katosi ennen kuin asensin noita modeja, niin vian ei olisi pitänyt olla modeissakaan.

    Mää taisin ihan nimetäkin tuon tontun pedobeariksi :D Kun muutin kaupunkia niin keräsin toki kaikki tontut mukkaan niin Sunlit Tidessä se on jatkanut hengailujaan :D

    Keski-iänkriisi ja adoptio on sellaisia sanoja jotka mää vaan kirjotan 60% tapauksissa väärin, just keksi-iänkrsiisi ja adobtio. En tiiä mikä järki tuossa keksi-iässä on, adobtio menee koska abduktio (ei hajuakaan mistä mielleyhtymä tähän) ja niille tulee jotenkin ihan sokeiksi välillä :D

    VastaaPoista
  3. Herran jestas että tuli pitkä kommentti, ei ihmekään että tämä herjasi :O Loppu jäi tähän:


    Toi päätön autoilija ilmesty ihan heti kun latasin noi modit, ennen ku mulla oli mitään muuta ns ylimääräistä, muiden tekemiä huonekaluja tai vaatteita tai hiuksia. Noita taloihin törmäileviä autoja oli lähes heti kun aloitin tuon Seela Keltikangas -operaation, ne onneksi hävisi sitten hiljakseen sillä klo 03:00 resetillä (ekalla kerralla poisti vain jonku 30 000 autoa :P). Oon käynyt sittemmin kaikki ladatut läpi ja ettiny jos mulla on joku viallinen tai korruptoitunu vaate tai hiustyyli ja en oo löytänyt sellaisiakaan jotka selittäisi noita pääjuttuja. Mikä on omituista, koska CASissä kuitenki jos muokkaan noita random townieita "stylistina" niin on joku semmonen asu joka kadottaa simin, mutta sitten taas jos meen vaatekaapin kautta omia simejä muokkaamaan niin sitä ei löydy :O Nuo rauhottu onneksi siinä vaiheessa kun vaihdoin Sunlit Tidesiin, mutta pikkuhiljaa niitä on joitain tullut sinnekin :/ Vaikka resetoin kaupunkiakin aina säännöllisin väliajoin.

    terv. satutäti :P

    VastaaPoista