maanantai 8. elokuuta 2016

Keltikangas, osa 5: Once Upon a Time in China

Vielä on kesää jäljellä! Siitäkin huolimatta, että lomat ja kesämökkeilyt alkaa olla lusittu ja arki astuu taas kuvaan. Onneksi tänä vuona on ollut kumminkin ihan oikea kesä, toisin kuin vuosi sitten, silloin ei ehtinyt kesä edes alkaa kun oli jo syksy ja ruska ja kynttilänvalo, eli tämä lämmin ja aurinkoinen, lyhyt vuodenaika on ollut niin kaivattu, että tietokone ja internet ja Sims (ja muut pelit ofc) ja bloggeilut jäi ihan huomaamatta kesätauolle, sillä ulkona, rannalla, luonnossa ja metsässä on vain ollut niin ihanaa. Mutta nyt, pehmeä lasku taas takaisin vuodenkiertoon ja mikäpä olisi sen parempi, kuin blogin vetäminen takaisin varoittamatta alkaneelta kesätauolta. #sorisiitä (vaikka en kyllä ole ihan varma että onko kukaan edes huomannut tässä välissä koko blogin olemassaoloa, joten varmaan mitään ei ole menetetty :D )



~




Ja aloitetaas minulle ominaisella tavalla: Koira! Ihku-koira!



Ihku-koiran kanssa hauskaa pitää Ambrosia, sillä vakava poliisinura vaatii ajoittaista hauskanpitoa.



Sillä välin Aeria puolestaan piti hauskaa yökerhossa paikallisten julkkujen kanssa :D Aerian edessä tanssahtelee yksi Islan suurimmista julkimoista, Ashley "alkujaan Alto", tässä vaiheessa muistaakseni jo Ashley Alto-Vidal-Medina-Han-Hamada. Ashley ja Joel Vidal menivät naimisiin Isla Paradison alkuperäisten "asetusten" mukaisesti, mutta peli taisi generoida myöhemmin (kun sain ja asensin uuden lisäosan) Ashleyn itsekseen vampyyriksi, jonka takia Ashley ei koskaan ikääntynyt aikuisuutta pidemmälle. Ashley ja Joel saivat yhden lapsen, kunnes erosivat, lapsi jäi Joelille kasvatettavaksi ja Ashley meni naimisiin Teodor Medinan kanssa - mikä Teodorin taustatarinan huomioiden huvitti mua henkilökohtaisesti kovasti :D Nämä saivat myös yhden lapsen, kunnes Teodor kuoli vanhuuteen, minkä jälkeen Ashley muutti yhteen myös vanhukseksi ehtiineen Michael Hanin kanssa, sai taas yhden lapsen Michaelille ja Michaelin kuoltua Ashley päätyi lopulta yhteen jonkun Hamadan suuren keijuperheen lapsen kanssa (Emily Hamada-keiju puksutti lapsia sarjatulella Omar Collins-keijun kanssa, vaikka nämä eivät koskaan edes muuttaneet yhteen ja peli latoi jatkuvia ilmoituksia siitä kuinka Emily ja Omar tappelivät keskenään ja vihasivat toisiaan!) ja nämä ehtivät saada peräti kaksi lasta ennen kuin jouduin muuttamaan Keltikankaan talouden pois Islasta sen lagisuuden takia. Mutta Ashleyn rientoja ja elämäntilanteen muutoksia oli kyllä erittäin viihdyttävää seurata! :D



Yksi random-pesukuva, missä Anton hoitaa Pehku-koiran kirppuongelman pois päiväjärjestyksestä ^_____^



Ajoittainen tonttutilannekatsaus, koska on tärkeää pysyä kartalla. Kokoonpano on saanut vähän uudistusta sitten viime postauksen, Kaksi Herra Hippulaa on liittynyt joukkoon kummaan.



Ja Ambrosia esittelee maalaustaitojaan - eksoottista! Kyllä siitä vielä hyvä tulee, pakko, kun DNA-profiloija oli se elämänhaave.


Sitten oli aika viettää vähän aikuisten laatuaikaa ja ottaa lomakohteeksi Kiina!




Aika matkustukselle oli otollinen varsinkin siksi, että Aerian ja Ambrosian elämänvaiheet olivat sellaisissa tilanteissa, että jälkikasvun aika olisi pian koittamassa ja jotta se olisi talouden koon puolesta mahdollista, tulisi minun päättää että jatkanko pelaamista alkuperäisen suunnitelman mukaan Aerialla ja hänen puolisollaan Antonilla, vaiko sittenkin Ambrosialla ja Salomonilla. Äh. Siksi lomalle, lisää päätösaikaa!

Ja kuten tavallista, ainakin minulle, talouteni saapui Kiinaan väsyneenä ja keskellä yötä :D Näin ollen loma alkoi yöpymisen merkeissä.



Ambrosia ja Salomon saivat kunnian majoittua Kiinan "tukikohdan" masterbedroomin. Ehkä Ambrosia uneksii jo pandakarhuista?



Aeria ja Anton saivat puolikkaalla väliseinällä jaetun huoneen, sillä parisänkyjä ei ollut enempää. Ensin huone vaikutti oikein leppoisalta, mutta...



We have a creep... who like's to watch u sleep. So sleep tight.

... ja Aeriahan nukkuu, ja näkee unta sängystä, how original.



Herättyään Salomon oli virkeä kuin peippon... keiju ja päätti tutustua taistelulajien saloihin suoraan sparraamalla. Harrastus ei voi olla huono jos ekasta kerrasta saa muistoksi läjän mustelmia!



Keijumestari-Salomon valmistautuu -.-
... ja saa turpaan, mutta siitä ei ole kuvallisia todisteita ihan vain Salomonin oman mielenrauhan vuoksi.

Tuon ensimmäisen Sim-vuorokauden lähinnä koko nelikko paranteli taitojaan ja juoksi paikallisilla tehtävillä similtä simille (sisällyttäen joitain luolameininkejä), enkä hoksannut sitten ottaa kuvia niin paljon kuin blogia ajatellen olisi ollut järkevää, koska tuossa vaiheessa kuvasin ns. vain omaksi ilokseni ja simien muistot olivat vielä käytössä, kun en tajunnut miten paljon ne syövät tehoja.




Ambrosia kuitenkin kävi näköjään vähän tutustelemassa Lohikäärmeluolaan (itselläni ei kyllä ole mitään muistikuvia koko paikasta)...



... ja ei onneksi törmännyt yhteenkään muumioon! Sen jopa minä muistaisin, sillä sain jännätä ensimmäistä muumiokohtaamistani vielä parin matkan ajan :D



"Saanko esitellä, normaali valmiskasvoinen Shang Simlan asukas!"




Antonia tosin kiinnosti enemmän kiinalainen kirjallisuus, sillä mitenpä muuten kannatti vieraassa maassa torin hulinassa viettää aikaa, kuin uppoutumalla paikallisten vieraaseen kulttuuriin kirjoitetun sanan muodossa.




Ja itse asiassa, tämä Antonin viereinen pöytä täyttyi aivan hetkeä myöhemmin (kun punapukuinen teini oli saanut syötyä) neljästä natiivista, jotka kaikki päättivät viettää aikaansa länsimaisen vieraansa tapaan. Tosin, eivät tosiaan yksikään suostuneet Antonin kanssa samaan pöytään istumaan -.-



Sitten, päivän askartelujen ja sparraushommien jälkeen Salomon olisi halunnut mennä nuorikkonsa viereen unille, mikä tosin osoittautui jokseenkin mahdottomaksi tehtäväksi, sillä tämä kuvassa oikealla oleva turistimiekkonen oli päättänyt ottaa elämäntehtäväkseen Salomonin kanssa puhumisen/pelleilyn/tappelun/what-ever-rocks-ur-world.



Eli mitä ikinä Salomon yrittikään tehdä, tämä heebo ohitti toimintojonossa Salomonille määräämäni toiminnot. En tiedä mikä lie bugi, mutta sitten ärsyynnyin, oltuani muutaman Sim-tunnin jumissa.



Päätin interaktata (tuota sanaa ei kyllä ole olemassa) heebon kanssa jotta se jättäisi Salomonin rauhaan ja mitäpä muuta kärttyinen keiju tekee, kuin heittää vähän keijutemppuja.



Vieläkö hymyilyttää? Ootappa kohta.



"Tadaa!"



Sitten se heebo oli jopa tyytyväinen ja päästi Salomonin nukkumaan Ambrosian viereen. Valitettavasti öinen criipperi oli kuitenkin Salomonin lailla tuntenut Ambrosian vetovoiman ja halusi välttämättä viettää yön kuvaten kamerallaan ja kirjoitellen muistiinpanoja lehtiöön kun kolmen tähden julkkis nukkuu keijupoikaystävänsä kanssa o.O



Mutta uusi päivä ja uudet kujeet!
Aeria: "Kato Anton, me ei ollakaan kahteen päivään nähty! Luulin jo että oot lähtenyt jonkun söpön paikallisen matkaan."
Anton: "Oon istunut torilla tutustumassa paikalliseen kulttuuriin."




Aeria: "Kuulostaa aika epäilyttävältä. Toivottavasti et oo ottanut oppia siltä hullulta joka kuvaa meitä öisin kun me nukutaan?"



Aeria: "Onx se hullu mun takana!!!"




Anton: "Älä huoli beibe, mä vahdin sun selustaa."




<3



Sitten rohkaistunut Aeria uskalsi lähteä käymään Feeniksin Taistelukoulussa etsimmässä sparrauskavereita, jotta Aeria saisi tililleen myös turnausvoittoja!



Ensimmäinen vastustaja oli Aerian tapaan sinisissä.



Alkutervehdys.



TURPAAN VAAN JA ONNEA!!!11!!11111one



Aeria sai kuin saikin turnausvoiton (kaksi kolmesta, voitti siis ensimmäisen ja kolmannen erän) ja paikalle tullut Ambrosia oli paikalla onnittelemassa pikkusiskoaan ^______^



Sillä välin Anton otti päikkärit Shang Simlan torilla, mikä oli VIRHE. Nimittäin puoli simpäivää myöhemmin:


Kiitos tästä.



No, kun kaikki paikalliset sitten inhosivat Antonia tämän jälkeen, oli Antonin hankittava kavereita muualta. Tämä kaveri seurasi meitä sitten ihan kotiin asti. Peli generoi sille nimeksi Isopulu, and I was amused. Isopulu ja Anton olivatkin myöhemmin bff <3



Ja kun päivä alkoi painua mailleen, ahkerat siskokset olivat vielä päättäneet viettää itsenäisesti laatuaikaa kalastaen.



Koska nuoret naiset olivat joshain hevon phyllyssä, päätin sitten matkustaa heidän siippansa telttoineen paikalle, niin A&A saivat nauttia siskoilukalastusajastaan(whatever) niin kauan kuin jaksoivat.

Uuden paparazzin saimma myös riesaksemme (teltassa nukkuu ihan varmasti Salomon, sillä nukkuja näkee unta lelupalikoista = eittämättä Salomon) ja tuo paparazzi viettikin yönsä kuvaten kamerallaan erittäin intensiivisesti telttakankaan kudepintaa o.O

Anton puolestaan oli koko yön jossain menossa, koska silloin oli vähemmän simejä buuamassa ja kiroamassa sitä parkaa maan rakoon -.-



Tosin tässä tapahtui vuoron vaihto; Anton on juuri astunut sisään telttaan ja Salomon tullut ulos - molemmat Shang Simlan stalkkeripaparazzit ovat saapuneet paikalle ja alkaneet tyynysotasille, just because they can.



Anton ei kuitenkaan ollut nukkumisasioissa liikkeellä, ehei, vaan päätti haluta vauvahommiin Aerian kanssa.

Ja kyllä, siellä teltassa nukkuu edelleen Ambrosia.

Ja ei, en tiennyt että tuo on mahdollista teltassa jossa on kolmaski tyyppi :D



Siinä nukkuessaan Ambrosia palasi unessaan Isla Paradison syrjäsatamalle, pidättämään kovaäänistä, liikaa maksua veloittavaa prostioitua.



Päällepäin saattoi olla vaikea uskoa, kuinka suuresti Ambrosia joutui herättyään tekemään töitä taistelulajien harjoitukseen keskittyäkseen, niin eläväistä unta hän oli nähnyt. Silti Ambrosian korvissa soi!



Paikallinen tähdenstalkkaaja-paparazzikin tiesi, että nyt todellakin kannatti pysyä poissa tieltä.



Mutta onneksi aina voi päästää höyryjä hakkaamalla pikkusiskoa;
Ambrosia: "Valmistaudu!"
Aeria: ("Kyllä, valmistaudun kokikurssille.")




Ambrosia: "Nyt jukolauta."




Ekan erän Ambrosia selkeästi lepsuili, sillä Aeria vei sen nopeasti...



... mutta kakkos- ja kolmoserässä Ambrosia pääsikin sitten aivan uudella tatsilla purkamaan paineitaan systerinsä nahkaan ja otteluvoitto onneksi vähän piristi Ambrosiaakin.



Sen verta että teki gutaa mennä harrastaan lisää hillittyä väkivaltaa ^______^



Sitten Ambrosia pääsikin rökittämään pikkusiskonsa uudestaan, sillä Aeria sai tehtäväkseen otella Ambroa vastaan.



Aerian hävittyä Ambrosialle, oli Aerian seuraava vastustaja joku random-paikallinen, joka tuntui aina pelatessa vilahtavan vähän siellä sun täällä. Tämän tyypin Aeria onneksi voitti, mutta silti nämä taisteluhommat jäivät vähän puolitiehen.



Ottelun jälkeen Aeria päätti palata tukikohdalle nukkumaan, missä odotti tällainen omituinen ihmispiiri, mihin Aeria vain imeytyi mukaan :O



Ensin tämä turistilauma keskusteli keskenään aivan normaalisti ja sen jälkeen jokainen piirissä ollut suuttui jollekule toiselle piirissä olijalle ja koko näyttö oli yhtä punaista miinusta :D



Anton puolestaan oli vetäytynyt hiljaisen torin rauhaan nauttimaan hyvin mehupitoista iltapalaa. Tietenkin raukka parka sai haukut ruokamyyjältä (kuvassa Anton todnäk koettaa parhaansa mukaan koota itseään), mutta onneksi mehu sai miehen paremmalle tuulelle.



*sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurps!*



Antonin painuttua yöpuulle, vietti tuttu dude taas yön tuijottamalla kolhitun sankarimme unta. En tiedä muuttuuko tämä hetki hetkeltä enemmän kreepymmäksi, vai tuleeko hommasta jo jopa söpöä :O



Aamunsa hyvin levännyt Anton aloitti rytmikkäällä aamutanssilla. johon liittyi paljon asiaa mielensä päällä kantanut Ambrosia; "Sun tanssi kuulostaa ihan siltä ku sulla ois tosi pienet jalat lol!!"



Anton kuitenkin pääsi onneksi nopeasti eroon Ambrosiasta, sillä Ambrolla oli ottelutreffit taistelukoululla. Hieno väistö, kaikilta!



Taisteluilmeet, part 1.



Taisteluilmeet, part 2.

...ja se creepy paparazzi. Mutta kyllä mullakin olisi vastaavanlainen katse jos huomaisin kuinka vihreäasuisen julkimotaistelijan maassa oleva jalka on kääntynyt akselinsa ympäri.




Tällä välin toisaalla;
Salomon: "Joo, mä oon vielä Shang Simlassa. Oon just ryöstämässä hautaholvia kälyni kanssa, koska syötän mieluummin sen muumiolle kuin tyttöystäväni."




Salomon: "Ai miksikö Ambrosia ei tullut mukaan? Ööäää koska arvostan panostasi retkikunnalle..."
Aeria: "Ai no sepä kiva <3"




Tukikohdalla pitkään nukkunut Anton on viimein päässyt pois "julkiselle paikalle sammumisen" tuottamasta häpeästä ja pystyy nyt kommunikoimaan myös muiden simien kanssa normaalisti. Tai pystyisi, mutta Anton mieluummin vain seisoo hiljaa paikallaan ja tuijottaa juttusille yrittänyttä vaivaannuttavasti silmiin o.O




Ambrosia puolestaan oli syystä X päättänyt käydä taistelutreenien jälkeen pulahtamassa Shang Simlan jortaanissa! No, pääasia että Ambrolla oli (kai) hauskaa.



Sillä välin seikkailunjanoinen Salomon on jopa uskaltautunut työntämään kätensä maa-ansaan!



Tosin, Aerian vastuulla oli kyllä selvittää kaikki nämä letaallimmat ansat :O Olisin toki voinut huolehtia vähän paremmin sukuni perijästä, mutta #menijo



Ja koska Aerialla kuitenkin on se seikkailija-traitti, niin ihan kivasti tämä meni ^_______^
...tosin Aerialle ei kukaan musitanut täsmentää, että nuo arkut eivät olleet mitenkään lukittuja -.-



Minkä vuoksi Aerialla oli hyvin omintakeinen tyyli saada arkkujen sisällöt haltuunsa.

Aeria: "Mikään arkku ei ole tarpeeksi vahva selvitäkseen superkarateiskustani!!!"




Onneksi lähtiessä löytyi vielä kaivo, niin Aerialla oli paremmat mahdollisuudet selvitä tuliansasta ^_______^



Ambrosia: "Joo, olen minä lomalla. Just kävin uimassa ja nyt kiertelen toria uimapuvussa. Koska mö voin."



Ambrosia: "En tod tuu töihin."




Ambrosia: "Ootko hei nähnyt mun miestä, sen nimi on Salomon, mä en oo nähnyt moneen päivään kun se on kuulemma seikkaillu mun siskon kanssa :'( "




Onneksi Shang Simlan paparazzeilla on niin hyvä draaman taju, että pieni riita Ambrosian ja Salomonin välillä jäi kuvaamatta, onhan kirjaa lukeva uimapukujulkku paljon mielenkiintoisempi :D



Tori päivällinen Shang Simlattain(?).



Natiivi: "Sinä turisti syödä nyt meidän perinneruoka jonka pelintekijä generoi. Ole hyvä."



Anton koitti ruokailun jälkeen myös vaihtaa sanasen tämän nipsakan teini kanssa, mutta se oli aika... akward. #setämies



Sitten Anton keksi jotain vielä hauskempaa!



Yhtään ei näytä epäilyttävältä -.-'



"Tihihihii..."



No kappas perkele! (ei ollut vielä desencoria, ehkä katsojien onneksi)



Salomon otti tilanteen ihan chilisti, niin chillisti, että viihtyi koko loman loppuajan (eli nelisen simtuntia) pyyhe päällä ja astui taksiinkin pyyhkeessä :D Meillon pojjaat melkein ihka aito naturisti!



Kotona Isopulu sai arvoisensa paikan <3



Siinä hän on, lintukaveri on jonka löytämisestä olen hirrrrmu ylpeä!



Bugi teki heti nälkäisille matkalaisille jonkin randomruuan, en kyllä millään tästä tunnista että mitä tuo on :D



Ja kaupungilla istua nakotti tällainen söpöliini <3



Salomon hyppäsi kierrepotkulla heti takaisin sorvin ääreen ja meni antamaan tukiopetusta yhdelle Hamadan kymmenestä lapsesta. Tomeraa! Tehtävä ofc bugitti heti kun olisi täyttynyt. Ei niin tomeraa!



Bugi lähti kalastamaan hautausmaalle ja törmäsi siellä luojasiminsa Antonin anoppiin, Seelaan.



Töistä päässyt Ambrosia päätti myös poiketa moikkaamaan maan päälle ilmestynyttä mammaansa, tosin tämä yhteiskuvan ottaminen päättyi nolosti kännykän rikkoutumisee o.O



Salomon aloitti aamunsa epäonnistuneen tukiopetuksen jälkeen lukemalla puutarhan rauhassa, kesämajan pehmeässä syleilyssä.



Kun taas Anton päätti mennä suihkuun vaatteet päällä -.-
Ja itse asiassa luulen, että Aeria meinaa tehdä aivan samoin.

Mutta on ne itse kelläkin ne aivot välillä sinne lomalle jääneet, joten nou worries! (ainakin mun aivot on vielä kesälomalla)


~


Mutta eiköhän tähän nyt taas jonkinlainen rytmi saada, niinku elämään ylleensä. Ainakin Sims polttelee näpeissä kuin juuri notskilta nostettu makkara, eli sukelletaan sukelletaan!

3 kommenttia:

  1. Ja taas meikäläinen palas tänne kommentoimaan :p Tai siis, lukemaan JA kommentoimaan :D

    Noi on kyllä niin naurettavia noi SP:n yhistelmäsukunimet :DDDDDDDD Ikinä ei kyllä itellä oo ollu noin pitkää sukunimeä, mut voi johtua siitä et puutuin asiaan jo ku rupes niitä kaksosasia nimiä ilmestymään kaupunkiin vähän liikaa. Tästä syystä edelleen osa Twinbrookin vanhoista simeistä kantaa tyyliin nimeä Kimppu-Pursu tai vastaavaa.

    Tonttuja ♥

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa haluun pelaamaan simssiä ja matkustelemaan!!! Vaikka matkakuvat saattaa olla vähän tylsää luettavaa eikä niissä välttämättä oo ihan hirveesti kuvattavaakaan, mut ne on ihan sikahauskoja pelata :DD

    Voi hitto, juutuin vaikka kuinka pitkäks aikaa lukemaan netistä noista seikkailuista, koska haluun Emilyllä alkaa kiertämään hautoja ja oli pakko varmistaa, mistä maasta kannattaa alottaa (Kiinastahan se) :D

    Hitto ku luin jo kaks kertaa "punaPÄINEN teini" ja rullasin jo toistamiseen ylemmäks et mikä ihmeen punapäinen, mitä oon nyt missannu, ja taaskaan ei tullu ketään punapäätä vastaan. Kolmannella kerralla luin jopa oikein, "punaPUKUINEN" :DDD

    APUA EIKÄ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD En tienny et simit voi syyttää julkkiksia "sammumisesta" :::D:D:DDD

    Isopulu? :D Wtf.

    Lol tuli paparazzeista mieleen, ku Bea (Damienin mummi) kävi ihan randomisti Egyptissä joskus seikkailemassa ja paparazzi seuras sitä jopa hautapaikoissa joka paikkaan :D Ja niin siinä sitten pääs käymään et haudoissa sattuu ja tapahtuu ja teltassa vietti Bea yön paparazzin kanssa. Harva sim se alkuaan ihan pyramidissa kuitenkaan saa, mut Corbin olikin vähän spessulapsi :DDDD Ja Aleef muutti talouteen muutama "vuosi" myöhemmin eli Korpun ollessa taapero (y)
    (Sen tosin voin jo tässä vaiheessa luvata, et Emily ei ihan meinannu seurata isomumminsa jalanjäljissä tän asian suhteen :DDDD Bealle vaan ei tahtonu oikein löytyä sopivaa miestä kotikaupungista, joten suunnattiin ulkomaille.)

    Ehkä noissa isoimmissa teltoissa on "huoneita"? :D

    Wtf, mikä ihmeen keskustelupiiri toi oli??? :DDDDDDDDDDD Ikinä ennen nähny moista XD

    Onko tossa tanssikuvassa jälleen se stalkkari taustalla? :DDD

    ...OLIKO SE ISOPULU VAAN PÖLLÖ??? Luulin et se oli siinä kuvassa jonkun miekkosen nimi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd Ei helkkari että oon tyhymä, siinä kuvassahan oli kaikenlisäks... Salomon? Eikumitä, onko tuolla nyt mukana yks vai kaks jätkää, keiju ja normisim? Kumpi on Salomon? Mitääääh :D:D:D:D Oon vissiin taas lukenu ajatuksella ♥ Tai ennemminkii kattonu kuvia ajatuksella. Yleensä se menee just toisin päin, katon kuvat huolella mut tekstit joskus tulee luettua vaan toisella silmällä ihan vahingossa :DDD

    Oiskohan tuo Bugin tekemä ruoka joku piirakka? :D

    Mut edelleen häiritsee ku totuin siihen et Salomon on keiju, mut joko A) siltä puuttu siivet muutamassa kuvassa tai b) sie puhuit Salomonista vaikka kuvassa ois ollu joku muu :D Kumpi sit lie oikein, ehkä tsekkaan vielä postauksen alkuosan kaiken varalta XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, siis Salomon ON keiju mut siivetön on Anton, eli olitkohan se sit sie joka vahingossa puhu joissain kuvissa Antonin sijaan Salominista vaikka kuvassa ois ollu Anton? :D

      Poista
  2. Mulla kävi parin yhdistelmänimen kanssa se että ne näky ihan normaalisti kahden yhdistelmänä pelitilassa, mutta sitten jos katto sukupuuta tai meni masterila niin siellä näky nimihirviöitä, mutta sekin hävisi sitten siinä kun vaihdoin asetuksista että otetaan ihan vain yksiosainen nimi avioliitossa :D

    Mää tykkään pelata tuota WA:ta kyllä kans tosi paljon, mutta vähän semmosina ryppäinä, että pelaan eka ihan innoissani niin pitkällä ajalla ku mahollista ja sitten unohtuu hetkeksi ja sitten taas koko perhe lapsia myöten (jos vaan on rahaa) niin lomalle ja sitten vaan pherseillään ulkomailla ^___^

    Mulla on kans ne paparazzit seurannu sinne katakombeihin ja jääneet nukkumaan niihin randomsänkyihin joita niistä voi löytyä! :O Muistan tuon Bean ja Aleefin tarinan, mun oli pakko yhdellä perheen pojalla myöhemmin vähän levittää siementä ulkomaita myöten kans :D Se ulkomaalaisten simien ikääntyminen vaan oli vähän haasteellista siinä vaiheessa!

    Mulla tulee muuten aina ulkomailla ollessa jollekulle julkkikselle tuo "sammuminen yleisellä paikalla" ja juurikin jos nukkuu teltassa! Tuosta kuninkaan(tjsp) teltasta jossa jaettiin rakkautta päättelin kans että siinä on varmasti monta huonetta, mutta huvittavaa että se yks rauhallisesti nukkuva ulkopuolinen sim vaan leijuu siellä mukana :D Mulla on kans joku randomseikkailija tullut Egyptissä ollessa nukkumaan tuonne mun telttaan yhtä aikaa, kun kerta oli "vapaa huone" :P

    Noi keskustelupiirit on hauskoja, noissa basecampeissä mulla aina nuo tutkimusmatkailijat päätyy noihin piireihin ja jos en vahdi omia simejä niin ne menee mukaan :D

    Tanssikuvassa on just se stalkkeri siellä :D

    Mut joo Isopulu on pöllö, se oli Antonin the bff ja voi hurja kun Anton sitten suri kun siitä aika jätti :O

    Varmaan toi Bugin ruoka on just piirakka, ehkä joku kirsikkapiirakka kun noilla kirsikoita oli satoja, mutta enemmän se näyttää aivopiirakalta o.O

    Mää kattelin noita kuvia ja muuten tuossa kun Anton on varastanut Salomonin vaatteet ja Salomonilla on pyyhe, niin sen keijusiivet on hävinny jonnekin eetteriin! Oliko se se joka sekotti? Kun koitin ettiä että missä oon sekottanu miehet ja ei vaan osunu ommaan silmään, mutta voin olla valikoivasti sokea :D

    VastaaPoista